but what is love when it's lost


frida typ kramlar fram på magen ;)

haha.

älsklingar! så fiiina vi är:D

haha snygg jag är då! ijje e så gulli:*

fjidut vilar! haha.ahhaha.xD jag är världens segaste i backen, 1/3 av tiden MINST så sitter jag där man går av liften och dem andra tjatar att jag ska knäppa snowboarden men jag orkar inte.. hoho


ijje vilar

oså en hejdå bild på mig hah
mja, backen idag så kul:D haha så flumm. sen träffade jag min blivande man!!!! hahah. ricky kling, vi seriöst förföljde honom och gaah vad bra han är på snowboard. sen vare ju lite kul när vi lämnade irre efter, ahhahah dem bor ju på samma gata och, äääe nu ska jag inte säga mer:D

 

antingen kommer morgondagen bli SKIT TRÅKIG eller as grymm! haha aningen eller,

vad ska ni göra imorgon, på nyår?
pussen till min blivande man!


till dig som inte riktigt kom ihåg vad du sa, men är rätt säker på att det inte var något bra



BACKESTYLEEEE!!
pics, yeah håret står åt alla håll! men ska ju ändå ha hjälm på att;) snart tror jag fjidut och hennes mammi kommer och hämtar mig :D sen hämta ijje med! kommer bli en skoj dag
pöss:*

ett STORT minne av år 2009 är..

..alla fester med anna, tror fan vi har varit överallt! denna höst och vinter har vi festat som tokar, dock inom en viss gräns, men kul har vi haft! nyktra eller onyktra. btw så verkar vi lite sådär onyktra vanligt vis, hahaha. älskar dig anå!! saknart.

bild från rasses misslyckade fest! har btw en snigg video när anna och jag babblar om hur rasses fest skulle gå åt skogen. några timmar senare blir alla utslängda och vi lullade runt (vi var nyktra) i lilla virserum till typ halv 12.

dagen-efter-bild från en kväll ute i lilla viserum. festen blev inte av så vi satt vid baken till typ 12-.- ahhah, ramlösaflaskan med vin och sprit i som lilla robin trodde var vatten, han tog en klunk och spottade ut, gaaaarv

denna kväll var så jäkla skoj! började med lite småfest hos natta. sen åkte vi te kaffeberget och det slutade i jontes stuga. nästa dag skrattade vi konstant haha, "jag ska pissa på din epa nicke!!!" fick inte komma in hos nicke och jag var pissenödig...-.-

hahaha en bild på rasse från kaffeberget, vilket mongo han är!

åhee kommer inte ihåg vad vi gjorde denna kväll, tror de va bästa 37:an! haha fan vad kul det var! inga småfjortisar haaha sry^^

påväg till tompa på lite fest, jäkla psyke, massa småfjortisar typ-.- fast träffade på lite kuligt folk, som lill jonas eller vad hette han? världens minsta kille som skulle gå på styltor, jäkligt full. gissa om vi skrattade..

påväg till anna för att hämta upp henne och sedan dra te vena på fest.

vena! blev hämtade vid 9, hahahahahahha. kan inte sluta skratta fan vad vi är tröga anna! men vi hann med en del ändå..

mja, där slutade väll festerna för 1-2 månader. det blev för mycket, lagom är bäst! men erkänn vi hade kul på alla fester anna? vi är bäst på fest! 37:an ägde nästan allt dit måste vi någon gång igen!

ahhaha! dagen efter.. jäkla bakis bild, btw har jag denna bilden på min header :o

hahah... förlåt men måste skratta
detta kommer vi aldrig göra om iaf.
har säkert glömt en massa skit.. hm, isabells ponny fest, marknadsfesten, fiddes lilla fest där vi lekte städtanter, på sommarlovet när vi var vid bandybanan och sjöng lovsånger^^ hah! och får ju inte glömma länsman, haha, kommer ihåg där när jag sa till anna att hon va min bästa vän, okej det där lät lite fag^o) och hon bara, neeeeeej det är jag inte! haah, anna fattar. osvosv.

we need to clear the road, cuz this thing is ready to blow!



haha snowboardarna ser vågiga ut för jag rörde på karmeran :d världensbästafrida! sicken bra dag, och morgondagen blir nog inte sämre! ijje kanske hänger med då:D och jag vill ha med anna ut i backen någon dag!!
tjölölölö!

i've been there, done that, messed around, I'm having fun so don't put me down!

geeeh, försöker ladda upp ett videoklipp från youtube, den nya icareklamen hahah, ulf gör videoblogg! kolla här!
backen idag ju, så jääääklaaaa guuuttt!!!!! tills robert kom och baxade snowboarden!!:( men ska köpa egen om någon vecka. och jag LÄNGTAR.
ska snart äta är sjukt hungrig,
hämtade h&m paketet idag med. väntar bara på paketet från nelly.com måstemåstemåste ha det innan nyår!
och det verkar inte som att någon har några planer för nyår?
ye-ye. wow-wow.
orkar inte.

oops..



haha kolla denna sidan, skrattar ihjäl mig, folk som har skickat sms fel, stackars människor...
ska snart sova, funderar lite... kommer vara trött imorgon. tjohej

neggolb rakcehc ajam & adi

hej hopp i stugan, maja och frugan tittar IN och knäcker sias bloggarpIN;);)
mujjjjaa
idäääää
checka rubriken baklänges, hähähähähäää

farlig är bara mitt mellan namn! -jag trodde du hette louise i mellan namn? hohoho

har spelat fiol, börjat läsa "gömda" och nu kollar jag "bortspolad" hoho:d
måste verkligen hitta mina snowboard skor:O
och så måste jag komma på vart man ska vara på nyår..
paketet från h&m kom idag med:D det var på tiden, hämtar det imorgon

denna jäkla stress..
tjö.

oh i'M going in for the kill, I'm doing it for the trill

sitter nere i köket, tildus donar med massor, hon har tjatat i typ en timme om kladdkaka så nu får det bli så, fast hon får gör allt idag, jag är helt totalt sluut! har massor med träningsverk(?) på insidan av låren. vad fan har jag gjort?!:O haah kan fan knappt gå! och så har jag ont i huvudet och mår illa som fasen.. och så ser man förjävlig ut. lyssnar även på La Roux , hästis länkade albumet på spotify på hennes blogg och de va riktigt nice musik:d
hörs väll senare efter kladdisen, pöss


oh baby, I'm a rockstar!

nu taggar vi för nyår!! haha som jag inte riktigt vet vart det blir än-.- men iaf, jag vet att det kommer bli grymt kul! med fjiiida! och anå??
och imorgon öppnar backen! ännu roligare!!:D taggaaaa som fan där med,
idag blir en tråkig dag. pappi är sjuk:/ och jag har ont i halsen, alla är trötta och gnälliga, geeh hatar sånahär dagar men så måste de ju vara ibland, eller hur?;)
har inget kul att skriva så det får bli något jag stör mig på,

såna sidor som kommer upp om man skriver fel, t.ex

haha wb:D
men det är ju inte världens största problem!
tjue

JAG ÄLSKAR RIHANNA!

Rihanna – Rated R



JAG SAKNAR MIN KÅMPIZ


yes jag saknar min knasiga anna, skulle ju te henne igår men blev inte så haha, så jag skulle till henne idag men det blev inte heller så heheheheh(a) sry anå<3. och jag kanske saknar kinky david på bilden haha lite med, fast han är rätt jobbig, fast det är lite kul att bråkas, aja ska sluta re om de nu;)

höm jag vill ha hem kläderna jag beställde och hm paketet:) hmgrejorna måste ju komma imorgon..
och så jag har träningsverk överallt typ, haha vet inte varför:p

måste bara tipsa om en blogg! älskar denna blogg, det är nämligen min balder bff's blogg! tha becka kjell blogg!
och så en annan bra blogg, anå's blogg! hon har mest bilder fast det är ju bara bra tycker jag, Anna Sidenbäck !

vi hörs nog senare för har inte så mycket för mig ikväll!
puss

inte en lugn stund...

tjue! hade ju tänkt ta det lungt igår och kolla film.. men sen dök jonte dallas och erik upp, inte först gången dem kommer hit för att röja:p... haha men tråkigt vart det inte. fast dem var inne på min msn och spammade massor och jonte flashade i cam för någon, ahahha.. har någon fått ett nr så är det jontes btw. blev lite fina cambilder med. dem skulle hem vid 1, men ist blev det att allihopa åkte ner till dallas, men när vi kom dit så ville bror och emma hem igen:O så det blev att åka hem vid 4. pjuh, skojar ni att jag är trött eller.. om två timmar ska vi till farmor och släkten för julfirande igeen, jippie!! farmorsmat är bäst!
kjam


smileee

there's a piece of you that's with me everywhere I go


jahopp, så är man hemma:) ska snart äta mummsigt, är så hungrig! har bara ätit frukost idag kom jag på nu;O hehe. åkte pulka efter pollarna idag.. haha jag har blivit jätte rädd för att rida med :s sen åkte vi två hundar och jag maja och ingmar i traktorn hem.. lite trångt kanske haha.
iaf, till saken dåååra! koftan och toppen på bilderna skickade jag efter igår, +ett litet nitskärp till koftan och skinn tights eller vad det kallas:p allt som fattas är ett par mysiga öronmuffar nu i detta vädret :D
allt från nelly.com.
jag och ewe kollar mr.bean nu haha, så söt han är, fast vet inte hur många gånger vi har sett dem hära avsnitten.. haha. senare blir det en annan harry potter film.

btw! backen kanske inte öppnar på tisdag, det kanske blir onsdag eller lördag ist:(

om jag var du skulle jag aldrig lämnat mig




två månader gamla bilder men vad gör det?

listen to the song here in my heart

tjuehej! ska till maja snart!:) just nu kollar jag på harry potter - den vises sten, lite läskig faktiskt haha:D
fick ju jäkla massa fiolnoter igår, två böcker:) så har spelat en hel del idag. hehe får psyke på att fiolen är ostämd och jag kan inte stämma så lång liksom, hehe... help?! men skönt iaf att vara igång igen!


campicz!!!!!! (psyke)

wunderbara släkten..


världens bästa morfar!                  världens gulligaste iris<3

enäggstvillingarna hanna och wilma

lovvis, elin, oskar och ewe

bror                                            fina kusin elin:)

snuttis mullander<3

magnus (som ser lite mysko ut:o) och iris världens sötaste kusin, åååh<3

oskar, arvid och challan!

sen kom vi hem , finally:D

vilka prinsessor haha
skoja ni vilken bildbomb! måste bara säga att alla barn på bilderna är mina kusiner+syskon! haha snacka om släkt ju:) julen har varit mysig, att få träffa mammas wunderbara släkt haha. men lite tråkig faktiskt, saknar det dära myset hos farmor, har firat där så länge jag kan minnas.. men de börjar bli gamla nu hehe...:) men det var mycket mys hemma och fina presenter, fast jag tycker inte att det är det viktigaste. haha fast å andra sidan har ju inte mina paket till de andra kommit hem än (a) bajssss jäkla post ska vara så seg! aja

mys på julen iallafall! nästa år får det bli många paket...

hoppas ni haft en bra jul!


merry christmas

varför heter det merry christmas? borde det inte heta typ good christmas haha?;) för just "merry" betyder ju ingenting specifikt.

god jul! skriver senare och så blir det en bildbomb.
(KOLLA MITT ANSIKTE!!! *happeface*)

GOD JUL PÅ ER!:)

hoppas ni får en bra dag! min dag började med att jag kollade mig i speglen och blev väääldigt glad! prickarna i ansiktet har liksom torkat ut;) inte alla men ändå! lyckaaaa!:D

om en timme och 15 minuter ska vi vara i mörlunda, paha never gonna happend:D vi ska öppna julklappaaar och så är vi 6 pers som ska duscha & göra oss klara + två st småbrudar som vägrar precis allt haha, och det ska vi hinna?
GOD JUL!

lookbook.nu


åh-åå, älskar öronmuffarna skinnjackan frillan och tightsen :D

nu är det jul, här i össmar's hus


lägg märke till att vi har två stjärnor!;)


haha, mamma<3

haha så mys!:) lite flum och sådär.
dagens;
ewe- vad är klockan?
mamma- en rund sak som hänger på väggen.
pappa efter några sekunder- men nu ska vi inte bli URsinniga
hahaha bäst humor min pappa har!

ska åka och köpa de sista klapparna med pappa snart haha (på konsum) ahaha, och så har jag ett liiitet problem..
juklapparna jag beställde förra veckan har inte kommit hem.. eh-ee..
men det är okej ändå tycker jag för jag är *bara* 15 år:D
god jul!!

julmusik!:) 
tryck! (spotify)

dan' före doppardan'

imorgon är det julafton, och jag är inte på humör:( fyfan,
var hos doktorn idag på morgonen, har fått någon ny psoriasis, guate eller något sånt heter den.
så himla kul...

igår satte vi upp julgranen och dem små pyntade den så fint,
idag ska vi göra köttbullar och
imorgon blir det att träffa hela knasiga släkten!
så kul det blir!:)

god jul på er!

min bästa bror.

baxar från mathildagabriella.blogg.se

Kärleken;
Har du hittat den rätta killen?- nej
Har du en kille just nu?- nej
Hur ska den rätta va?- olik mig haha, typ skit gullig. och han ska älska mig mer än allt ahha vet att det låter fult men, jag vill ha det så. och så måste han kunna skratta och ha humor!!
Om du har/hade, skulle du tillåta honom ta på dig?- ja.
På rumpan? javisst
På brösten? okej haha
Kyssa dig på halsen? gärna
Kyssa dig på munnen? jarå
Kyssa dig på kinden? gört.
Har du vart ihop med någon för inte så längesedan? - typ
Vem var du ihop med senast? daniel

Skolan;
Går du i skolan? ja.
Har du någon gång skolkat?- ja...
Har du varit i skolan idag?- japp 

Annat;
Hur mår du just nu? är stressad som fan!
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? -  hahah jo 
Har du piercat dig? ja
I så fall, vart?  - örat, navel

Telefon/mobil;
Vem ringde du senast? - orkar inte kolla och minns inte 
Vem ringde dig senast? mamma<3
Vem sms:a till dig senast? - becca s
Vem sms:a du till senast? - simon

Övrigt;
Är du hungrig just nu? naa, lite sugen på godis kanske.
Vad är klockan nu? 22:37
Vilka sidor på Internet e du inne på just nu?- youtube, mathildas blogg, blogg.se, msn

Familj;
Hur länge sen var det du träffa din morsa? 10 minuter kanske
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 10 minuter kanske

Musik;
Lyssnar du på musik just nu? - jaho
I så fall, vilken låt för tillfället? beyonce - sweet dreams
Vad gillar du för musik?- det som är bra! ahah

Kläder;
Har du fler än 4 linnen? - haha mjo
Har du fler än 3 jeans?- ja
Har du fler än 5 tröjor? - haha jo..
Har du någon märkes väska? - jaho
Har du Resteröds-trosor? - va? haha nej antar inte de;)
Har du en vit bh/topp? - jappjapp
Har du en svart bh/topp? - jaja  
Har du märkes jeans? - ja, om lee räknas? haha
Har du märkes tröja? - japp
Var brukar du handla kläder? olika! men älskar vero moda:) 

Smink & Hår;
Använder du mascara? - ja för det mesta
Andväder du Wax? - haha na.
Använder du kajal ? - ibland 
Använder du hårspray? - naa, händer väll
Använder du volymspray? - njae
Andänder du mousse? - nej
Använder du deodorant? - haha yes
Använder du skiinspray? - nej
Använder du parfym? - ja för det mesta
Använder du ögonfransböjare? nej
Använder du täckstift? - bara när jag har dessa utslag!:/
Använder du läppglans/läppstift? ibland typ
Andänder du foundation? - ibland, iaf just nu
Använder du rouge? - nja, det händer
Noppar du ögonbrynen? - haha ja! mina ögonbryn är jag nojjig med, noppade som fan innan men mamma förbjöd mig att göra det, hon tyckte att jag inte hade några kvar:o
Uppsatt hår eller hängande? - uppsatt
Plattar/lockar du håret varje dag? - nej
Duschar du varje dag - om jag orkar HAHA, nej men varannan är lagom!
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - njaaa, haha har fortfarande kvar annas och min snygga målnin (y)
Smörjer du in hela kroppen varje dag? - ansikte iaf!
Målar du naglarna ?- ett tag gjorde jag det väldigt mycket men orkar inte hehe


blandat; 

har du pojkvän/flickvän? - nej
har du hånglat med någon? - hehe, ao 
har du kramat någon? - jaa:)
har du hatat någon? - har jag säkert
har du sagt "jag älskar dig" till någon? ja
har du varit kär? - jaha
är du kär nu? - nej
i vem? -
kan du vissla? - jaaa-a
äger du en dildo? - haha en gurk dildo jag fått av einar:D:D
äger du mer än 20 par string? nja
äger du en mascara? - yeye
äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? haha ja fy.
är du emo? - neje
är du brat? - naaa
gillar du vältränade : ye;)
gillar du nörd-killar som pluggar 24/7? - naa. skulle nog vara gulligt men inte överdrivet ahha
gillar du bad-boys? - nae
gillar du tjejer? - som kompisar^^
är du bisexuell? - nej
har du över 10 bhar på dig just nu? - haha men snälla 
har du nångång tyckt om någon i din ålder? - ja
kan du köra skoter? - nej inte precis
kan du leka apa? - ja klart
är du brunett? - jaja
är du blond? -  nej
har du haft svart hår/har du? - ye
kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? - nästan?:D
vad har du på dig för underkläder: pieces trosor
hur gammal var den senaste du hånglade med? 16 år.
vem hånglade du med senast? - haha du trooor
vem pussade du senast? - min lillasyster:)
vem kramade du senast? mamma
vad drack du senast?  oboy!


årsresumé av året 2009

januari: blev ännu blondare, var med einar en hel del.
backen öppnade, jag och einar invigde det genom att åka tillsammans samtidigt som hon hade feber
tror inte det hände så mycket mer.. dålig månad förövrigt.

februari: var fortfarande med einar mycket, köpte hårförlänging, ahha blev en riktig fjortis så att säga..

mars: hemsk månad. piercade navlen haha fast tog ur den. var på ukm med einar annie och linnea. första fyllan



april: praoade hos annie:) hon färgade mitt hår svart/blondt. bodde hos min faster någon dag..,
var på bup för första gången och även en till gång i slutet, gick på metro för första gången med. riktigt kul var det



maj: började bli glada sofia igen. började vara mycket med anna. blev tillsammans med otto, lärde känna maja. döptes 'på riktigt', var på konfirmations läger och konfirmerades senare.
en riktigt bra månad helt enkelt.

 

juni: skolavslutning, fest på länsman! lisebeerg med konfirmationen!!<3 teknik för tjejer!
var mycket med otto och maja. red med maja hahah! maja och ida färgade håret på mig med, fail!:p


juli: var med linnet einar och annie i målilla. (saknar annie!) var med anna med! piercade örat haha. annie gjorde slingor i mitt hår, virserums marknad med anna, nättan och becca s<3 var också på öland med einar


augusti: var i göteborg hos alicia. var sedan på liseberg<3<3 med alicia nellie anna och jessica, hahahah oförglömliga minnen! skolan började, var med anna dag som natt typ. isabells fest på ponny som inte blev av haah.



september: var fortfarande med anna, skolan blev mer seriös. fest lite här och var.. 37:an haha:)
hade ljusparty, det var mys.. tror inte det hände så mycket mer. eller jo köpte min mobil tror jag haha


oktober: färgade håret mörkt. var tillsammans med höggan lite hehe. var i vena på fest..


november: praoade hos lotta med mackie:) höm, min dator gick sönder:( hade utklädningsdag i skolan. kartface/mamma och pappa string föddes.. haha:D fick även nya grannar ;) typ haha


december: fick hem min dator, jag fyllde år.. hade julspex i skolan. gick lucia, fick hem klasskläderna.... och ja vad mer kommer hända?


vet inte riktigt om jag kommit ihåg allt eller satt allt i ordning haha, men ni får nöja er med detta;) kramiiis


nanana everyday, it's like my ipod´s stuck on replay

oj, aldrig säkert detta med maja! haha hon kan de flesta av mina lösenord så får passa mig..:p
idag var det först hockey/bandy. hahah bandyn var hur förvirrande som helst bollen och alla spelare flög fram och tillbaka på isen:o ahha sen vart det hockey som var roligare fast jag är ju ändå inte så skillad på det. hehe
sen vart det stress till skolan och sedan spex för hela slanten! det gick ju bra! eller vad säger ni från centralskolan?
sedan betyg, klasstid, sång och bus, HEM!
var helt totalt slut när jag kom hem, men nu har jag piggnat till och funderar på vad som händer ikväll, ska nog till maja:D
btw så är jag så himla glaaaaaad!! mina utslag i anisktet har gått bort rätt mycket, tog min lillasysters starka salva som hjälpte riktigt bra! nu är det bara imprincip resten av kroppen kvar..:(
tjöö

det kommer alltid vara 'vi'. vi som växte upp tillsammans. vi som delade allt.

heeeeeeej foooooooooolket:D:D:DD:D /maaajaaaaaaaaaa

jag är litelitelitelitelitelitelitelitelitelitelitelitelitelitelitelitelitelitelitelitelitelite men bara liiiiiiiiiiiiiiite glader choklaaaaaaaaaaader idag:D:D:D: hihiihiiiiiska jag avslöja vad si-iiiiiiiiiiis  ska få av mig'?
nejnej lr jo hon ska få........... ae fråga na sen när jag har träffat henne;);)  hhähäähähähäää
häääääääääst:D:DD:D:D:D:D:D:DD

tjugoförsta december tvåtusennio

dags för lite text i bloggen kanske? hehe, jag lägger ju mest ut bilder och det är för att jag tycker själv att det är roligare att 'läsa' en blogg med mycket bilder. t.ex om man läser någons blogg som man inte känner så väll är det inte det roligaste (enligt mig) att sitta och läsa texter hehe, kollar hellre på bilder;) men det är ju bara min åsikt!
idag har vi övat på spexet som satan, om man får säga så:p. och jag tycker det sitter rätt bra nu, eller det måste det! för imorgon gäller det! kommer bli superkul haha. men innan det så är det hockeymatch, och jag ska spela! ahah tro det eller ej! men jag ville faktiskt spela ishocket när jag var mindre, jag har alltid älskat skridskor, tyvärr är jag inte så skillad (duktig) på det där med att bromsa... hehe, spräckte ju skärmen på mobilen förra året pga det när jag tävlade med rasse och nicke hehhe, körde rakt in i sargen ett antal gånger, lite oseriöst kanske men ändå.
jaja, mycket packande och stressande och konkande bilder det imorgon. men ännu fler skratt.
är även väldigt sugen på mina betyg... men ska inte heller hoppas för mycket.
kram på er! och ha ett bra jullov.


so not random


haha. bilderna... ja vi hade kul/tråkigt idag!

har massamassamassa att packa och styra med idag, har panik. ändå sitter jag här hehe, men det är mest för att ingen är hemma (?!) och jag vågar knappt röra på mig då xD käkar mina skummtomtar nu med.
lite planer för nyår, middag med mika frida anna, kanske fanny? någon mer? hehe. det är ju bara lite mer än en vecka kvar.. shit, några dagar kvar på detta året, tack o hej 2009!


SnowboaRD för hela slanten

har hört rykten om att backen öppnar innan nyår!! åh hoppas verkligen den gör det med, snooowboard med bäjbä och de kommer gå åt helsike med Anå i liften:D tjulälälö

baxar från anna

Test - Hur år 2009 har varit.

ÅRET:
Hur har året nollnio varit för dig? - dåligt i början, men bara bättre och bättre senare.
Bättre än förra året? - nje, kanske
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? - liseberg båda gångerna!

Har du flyttat under år nollnio? - Nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? - många
Isåfall vilken? - t.ex Marilyn Manson - Sweet dreams, anna och jag love:D
Har du kysst en främling? - tror inte det.

KÄRLEK:
Hur har din kärlek varit nollnio?  skit, hah nej men både bra och dåligt!
Har du varit kär? - oja.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja.
Har du haft ett hemligt förhållande? - Nej.


SORG&HÄMD:
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - Nej.
någon i din släkt avlidit? - nej:)
Har du slagit någon med knytnäven? - haah ja typ edlund xD
Varit i slagsmål? - naah.

PERSONLIGT:
Har du gjort någonting du ångrar? - Ja!
Isåfall vad? - Men du tror?!
Har du skämt ut dig? - haha yeye.
Har du ljugit för en vän? - mjo..
Har du varit ute en hel natt? - haha yes
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja.
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Ja.


SKOLAN&FRITIDEN:

Vilken skola går du på? - Centralskolan i Virserum.
Har någon varit elak mot dig i skolan? - haha nae, inte så att jag har blivit ledsen tror jag (:o)
Hatar du ngn på din skola? - Nej
Har du gjort ngt framsteg? - Jadå
Haft alla rätt på ett prov? - Ja, tror det:)

VÄNSKAP:
Har du träffat nya vänner? - Många.
Har du förlorat en vän? - Ja...
Har du haft en relation med en vän? - men man har väll en relation med alla vänner ^o)


jag har nog världens bästa vän








tjugonde december tvåtusennio


ungefär såhär ser jag ut idag då, ser fortfarande förjävlig ut i ansiktet (jävla utslag:'() så försökte redigera bilden lite.
idag ska vi hugga julgran och så kommer moster och äter tårta:D mummaaa
hörs nog senare.
puss<3

jag kan inte ens stå när du inte ser på




so.messed.up

nobody aint gonna make you happy


stand up, be strong! nobody aint gonna make you feel better. hold on, keep smiling, cuz nobody aint gonna make you happy. keep breathing, just keep living

too tired to tell, i love you





lite bilder i o-ordning! jag och anna med klasströjorna efterskolan haha, bilder från när vi käkade glass och jag skulle blåsa ut mitt ljus haha. & en fin bild med skrattande tjejer:D
just nu lyssnar jag på sean kingston och käkar merci (choklad) som jag fick av sabbie, helt sanslöst vilken god choklad!!:) fick även choklad hjärtan och en stor burkskumm tomtar och en mjölkchoklad av fannu. hähä, they know I love choooklaaad...:D

är rätt depp nu,, hände en sak i morse.. hoppas jag hittar på något ikväll iallafall
pöss

:)


är lite nyfiken, vet typ vilka 1/4 av dem som läser är


lathet grundas inte av för mycket jobb, utan av tanken av för mycket jobb!

yeye. kalla mig lat.. har nyss beställt varenda julklapp på hm.com, yes, det fick bli så iår, lite krisaktigt sådär.
hoppaaaas verkligen att de kommer hem innan julafton bara:o hehe, tjulelele

17 december 2009


jappjapp, nu är det mindre än 24 timmar tills jag vaknar av födelsedags sång! iih! det som är trååååkigt med idag är att jag orkade inte gå upp idag, det var så gott som omöjligt:o skulle ju åkt till doktorn igen men blev att ringa dit istället haha. men jag ångrar att jag stannade hemma! för jag vill till skolan, jag vill ut i snön, jag vill inte sitta här!
saker att göra när man är hemma ifrån skolan(förutom att sitta vid tv/dator):
*
baka något jätte konstigt, typ som chokladmuffins utan choklad i, eller äppelpaj och vaniljsås fast utan äppelpaj(om man är lat som mig är det ett bra tips)
*gå igenom alla böcker man äger och stapla dem i bokstavsordning(
dock tröttnar man på C..)
*lägga sig i pippiställning(
fötterna på kudden) och sjunga sveriges nationalsång baklänges(jag kan inte ens den 'framlänges')
*lyssna på gamla skivor och käka godis tills man kan låtarna utantill

förresten, vad duktiga ni har blivit på att läsa min blogg!:)
pöss


finaste du, jag behöver dig NU


allt är så bläää! förutom att jag fyller år på fredag,:) det är inte ofta jag visar mig svag eller pratar med någon, man måste kunna klara sigsjälv, ellerhur. men nu ger jag mig, jag behöver någon nu nu NU, jag behöver dig!... & nu vet ni vad jag önskar mig!

can we try again too start a new story?

detta inlägg är tillägnat åt min biatch...<3

visst va vi lika?



bästa vän, syster, biatch osv. allt som du var för mig:) nu är det snart ett år sen vi började vara som mest, vi gjorde nästan allt tillsammans, när jag va sjuk sov jag hos dig o du tog hand om mig haha, o sen smittade jag dig o du sov hos mig x), du blonderade mitt hår (haha;d), graviditetsbyxorna haha:D, våra planer om sommaren på öland och allt vårat "fjortis-ande" just nu önskar jag faktiskt att det kunde vara sådär igen! älskar dig biatch vad som än händer! och av alla mina vänner är du nog den som hjälpt mig mest igenom svåra perioder:)


lights on, stage set


ännu en bildbomb, från skolan! dagen har varit hemsk hehe, ville ligga kvar hemma och sova men hade ju lucia idag med,, så det gick inte för sig. skolan flöt väll på, fast einar lyckades få med sig mina nycklar och jag fick panik och letade överallt, sen sa hampus att einar hade dem, o hon sa att victor hade dem, men tillslut fick jag dem av becka:p. det var la allt från mig! btw, sötis:)...
pöss

VIRSERUMS LUCIA 2009



lite slarvidgt gjord bildbomb, men här har ni! visst va vi fina hihi


chACHa

haha, hej på er, igår blev det en himla massa bloggande :o "HISS eller DISS" på det? kommentera! sen drog jag och bror till jonte fick betala 100 kr för att få skjuts fe fan det var inte billigt! där hände det inte så mycket ändå, henning va la full som vanligt (hahah) kom hem typ halv 2. inatt drömde jag att det var dagen innan julafton och att jag inte hade köpt några julklappar ännu, (det har jag ju inte:p) hehe.. är ju PANK har 94kr kvar på kontot:O men mamma är snäll och bidrar med lite(a) vill ha min födelsedag NUNUNU! hihi, vill se vilka presenter mamma har köpt eftersom jag har ägnat en hel del tid åt att välja saker:p...
1. halsband med ett kors på
2. klocka (har ju en jätte fin men vill ha en stor och silvrig de är så sniggt)
3.
sen är det mest kläder och present kort till bl.a en snygg blazer och jeans
sen en vecka senare är det ju julafton med.. haha blir att fila lite mer på önskelistan!
vid 3 eller 4 blir det att öva i kyrkan inför lucian.. åhåh jag är frtf förkyld! och det var kallt igår med så hoppas det inte blivit värre. +***kopporna som fortfarande är kvar! så äckligt
yeye, DET ÄR JU VITT OCH FINT UTE! jag älskar snö!!:'D och hela naturen är klädd i vitt!

hähää! anå<3

BTW, ÄR DET NÅGON SOM VET VILKEN DAG JAG FYLLER ÅR?;) KOMMENTERA VAD NI TROR OCH VINN...EN PUSS:D

VAR SÅ GODA

KÄRLEK
Är du kär just nu ? - nej
Har du någon kille just nu ? - nej
Har du dumpat någon ? - joe
Har du blivit dumpad ? - jode
Har du sagt jag gillar dig på skojs skull ? - haha ao
Vem kramade du senast ? - höggan:S hahah misstolka inte, han va rätt rejält full och kom fram och kramade mig
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej ? - nej!!


SKOLA
Är du duktig i skolan ? - ja det tycker jag faktiskt:p
Har du bra betyg - aa tycker jag
Har du fått göra om ett prov någongång? - mm, spanska
Har du fått ett bra resultat på ett prov ?- jodå!
Sköter du dej i skolan ? -ja:)
Har du tuggat tuggummi under skoltid ? - haha ja
Haft mobilen på lektionstid ? - jappjapp
Fått skäll av en lärare för att har snackat i telefon ? - mmjo

FAMILJ
Hur många är ni i din familj ? - 8 st:)<3
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar ? - ja
Trivs hemma ? - jodå:)
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - hehe..mjo..
Har skrikit och slagit din mamma ? - mm :(
Har fått en rejäl utskällning på sistonde ? - nje
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv ? - mjo men när jag varit arg..
Du älskar din familj oavsett vad som händer ? - JA<3

VÄNNER
Du har vänner ? - haha ja:)
Du brukar vara med ? - Anå<3 frida, irre, sabbe, einar, mika, fanny, maja osv..
Vem var du med sist ? - anå:)
Gillar du dina vänner hur dom än ser ut ? - ja klart
Är det okej att ha kill-kompisar ? - om det är:D
Har du pussat någon av dina kompisar ? - haha joe
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar ? - njee
Har du blivit av med någon vän på sista tiden ? - nej tror jag inte..:)

FJORIS
Du sminkar dej varje dag ? - nej
Putar med läpparna på kort ? - ibland på skämt :p
Tar kort på dina bröst ? - hahah, nje inte som fokus, men dem är ju där dem är:O haha
Använder foundation på läpparna ? - nejnejneej
Super dej packad varje helg ? -haha nejtack!
Du har kysst en tjej ? - ja xD
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr ? - det händer:)
Ditt hår är knallblont ? - njee

ALKOHOL
Har druckit alkohol ? - jao
När drack du alkohol senast ? - igår (smakade bara)
Vem bjöd dej på alkohol ? - simon, mika
Vad var det för sorts alkohol ? - olika
Brukar du dricka alkohol ? - nje kanske någon gång i månaden, det varierar
Har du druckit öl ? -  aa-.-
Tycker du om öl ? - gjorde haha
Har du varit full ? - ao..

KRIMINELLT
Är det okej att vara kriminell ? - nej
Vill du bli kriminell ? - nejtack
Varför gör du sånt här ? - eh
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem ? - nej, lol
Har du suttit i fängelset ? -  nej
Vill du hamna i fängelset ? - nej tack

ÖVRIGT
Vart på dåligt humör den senaste tiden ? - nje
När grät du senast ? - eh.. minns fan inte haha
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få ? - vem har inte
Du har slagit ner någon ? - hah edlund har fått sig några slag;)
Du har skadat någon med flit ? - aho
Har du någon gång viljat döda någon ? - nej :s
Vem bråkade du senast med ? - einar haha
Blivit våldtagen ? -  nej! :o

ÖVRIGT
Motto ? - livet blir inte lättare imorgon så sluta tycka synd om dig själv, bland annat haha
Film/Serie?: ONE TREE HILL<3
Musik ? - mycket blandat:)

Lyssnade senast på ? -  so cold - chris brown
Var det här kul ? - nää inte överdrivet


bästa västen vän, du är mitt såkallade hem!


nej lyckan sitter inte på läpparna, men skojar ni att jag är lycklig med anna eller:D
blev ett sådär lite hastigt inlägg nyss, men är hemma nu och lyssnar på toyfriend-david guetta! det är julshow i bösebo som varje år ikväll men jag orkar intee:s kanske bli fest (?) yeyeye don't know!
igår vart det lite hit och dit! anna och jag kom hem vid 11 och skulle äta och chillaaa fast sen skulle vi ut igen och hjälpa några vänner lite.. hehe:) men vad gör man inte, kallt var det men så härligt, det snöade!!
YEYEYE, hade bra!


vi mot världen, baby

tjuue! tänkte bara säga att molly är världens sötaste hund! jeaqlines hund (stavning?:p) hihi liten som ett gosedjur är hon!<3
ska hem NUUU, igår fick anna och jag rycka ut haha. berättar mer senare!
pöss

some of them want to use you, some of them want to get used by you

älskar den låten! annas och min fest låt faen. sjöng den idag på musiken skit kul:) vår musik lärare slutade idag med:( buhu
gick upp vid 06.00 idag skulle ju kolla lucia på tildas dagis, aww så söta alla barnen är haha. sen direkt till vår lucia, haha så fail! fast dem andra tjejorna var jätte duktiga och jag tycker det är super bra att vi ialla fall ställde upp!
sedan vart det ju hk prov, det gick skit bra fast det var ca 6 sidor!:o okej där tog jag i haha, men det var kanske 4 papper med frågor på varje sida, pjuh.
sen tidiga bussen till anna, som dem flesta vet så har jag lås på min mobil och det är pga david! och på något jäkla sätt lyckas han knäck min kod?!:o hahah. och just nu sitter han och håller på med något skit med min mobil igeen. gah.
fårse vad som händer ikväll.
hörs imorgon eller på söndag.
pöss


du är något jag inte kan sätta ord på


bilden; cencur ffs! jag och anå. fick sovmorgon idag till 9, behövdes!! eller tänkte gå upp vid 8 skulle ju till doktorn men mamma väckte mig aldrig, men jag behövde ju sova så det var bra. var i alla fall hos den nya doktorn, han pratade snabbt haha men det gick super snabbt, får provsvar på blodprov imorgon redan och 2 minuter efter besöket hade han skickat något till apoteket så vi kunde hämta en hel rad medeciner, yeah jag är nu ett vandrande apotek. utslagen på och under näsan jag pratade om i förra inlägget är ju förstås ****koppor IGEN! åh vad jag är duum, andra gången jag har det på 4 månader nu, har jag otur eller vaaad?! (retorisk fråga ffs)
igår var den enda kvällen jag inte skulle behöva plugga denna veckan men den dagens ork gick åt under bion, haha det ska väll inte vara så jobbigt men det är så annorlunda än att vara hemma o chillaaa hehe. så var jätte sur och trött när jag kom hem. ska ju plugga som faen idag och har redan gjort det + städat upp lite på mitt rum så känner mig piggar nu (jag blir piggare av att plugga och städa haha) men sen har lillasyrran lucia ikväll och den andra imorgon klockan 07.00!! yeh.
men ska dra och äta nu luktar gott i hela huset, tjuuhäj.

jag vill höra din röst'

fått typ utslag under näsan och på näsan, spillde nyss massa oboj i sängen. bion idag var seg och nicke och frida skrämde ihjäl mig. lucian kommer gå åt...nåt helt fel håll! imorgon ska jag till doktorn för min nääsa samt plugga som faen.
vill ni byta eller?:)
men du får mig att tappa andan..

tänk alla gånger som jag låg tätt intill

orkar inte blogga nu, för antingen blir det så att jag börjar dra upp massa saker som är fel med världen och så blir jag känslig, och nää de är inte riktigt min grej haha! Eller så blir det kort och tråkigt och de är felfelfel

satt iaf och kollade på gamla bilddagböcker. det är sjukt så många minnen som man skapar där, allt man skriver som inte alla gånger är sant och saker som sårar. det är också sjukt vad människor förändras, många klagar på vänner som förändras, men alla måste förändras, varje slut är en ny början, förändring är det bästa vi har. det kan inte alltid vara bra och flyta på, tänker efter, visst tröttnar man snabbt på saker? ialla fall jag.

anna har jag tagit upp som exempel innan (när jag blivit lite känslig typ någon gång på natten när anna sov i min säng från typ 5 på dagen till nästan morgon? haha det har hänt fler än en gånger;p) men jag hittade en text på en av annas gamla bilddagböcker där jag var arg på henne, förbannad tillochmed. tror aldrig jag varit så arg på henne någon annan gång. men det hör inte till saken, i texten har jag till exempel skrivit "du är det värsta som har hänt mig, önskar vi aldrig blev vänner" och det hade jag nog tänkt mig för innan jag hade sagt det irl. för som ni själva fattar är anna min närmsta kompis, och hela sommaren och aug-sep har hon gjort mig så himla glad. ajaaa, ni vet ju hur det är, en vän som betyder så mycket så att det går inte att sätta några vettiga ord på att!
anna är en bra förebild, det kan jag också vara. yngre tonåringar som jiddrar varje dag på bilddagboken om att man inte orkar och att livet är skit och man hatar sitt liv. BULLSHIT! det är ren skit, jag blir så arg fast ändå sårad när jag ser sånt för jag har ju varit där själv, de har väll dem flesta. och jag är ledsen men livet blir inte enklare ju äldre man blir, tvärt om.
jag kommer ialla fall ha fosterbarn och hjälpa tonåringar som har det svårt när jag blir äldre. för fy fan så som socialen behandlar tonåringar... det är sjuukt.
jag blir rädd när jag tänker på det. speciellt för att det var så sjukt jävla nära att dem satte in anna på något ställe, tack gud, jesus att anna är så envis! tack barraza. gaah
sketan också nu blev det ju sådär känsligt ^o) yeah, lär ju ändå radera detta inlägget.
men ni som läser det, kommentera vad ni tycker och om ni gått igenom något svårt? jag är pratglad idag och måste säga att jag är rätt duktig på att hålla tyst;)
pöss

'Cause someone like you is impossible to find

häj, tillbaka igen, HAR TRÅÅÅKIGT!
skulle följa med mamma och pappa till vetlanda men blev duuumpad! haha(nat) men det fanns ingen plats i bilen... visste inte heller vad jag skulle äta:o så det fick bli pyttelite paj och godis och chips hähä! det funkar ju^^
ja, gårdagen som ni nog förstått va grymt kul(y) haha stackars frida haltade idag på morgonen och när vi kom hem satt jag vid datorn till typ halv 4... eheh
haha iaf alltid lika kul med frida +i jontes stuga ;)
ikväll är det ONE TREE HILL<3 fast måste säga att jag gillar dem gamlar avsnitten mer.. tur att dem går vardagar vid 4 då:) på KANAL 5 ofc!

kärtbarn har många namn, men er räcker det med att kalla älsklingar!


FEELS LIKE IT IS, NOW OR NEVER




okej, detta är mer än vad ni får se haha. som ni ser på bilderna va de en niceig kväll. hähä. kom hem typ 2.

pöss


in the morning after the dark


summer times, yeah!



blir en kväll med frida så det kommer bli grymt kul:D
puss på er!

it has been a long night, I can't wait to touch you


hiih idag är det två veckor/14 dagar till min födelsedag! hähä, fast det känns ju som att jag redan är 15 år hehe. ska nog kolla lite shane dawson snarast:D -just nu spelas cruschcruschcrusch i öronen, love den låten<3
-fick även pris idag för utklädningen, "bäst inlevelse" yeah, teaterapa, det är jag det som dem flesta nog vet:p vann skitrullen jag ville ha:D hihi. har inga bilder från dagen men det var många andra som tog kort så:)
äääe nu ska jag försöka kolla lite idol och käka chips. häääääj

CAMPICZ OF TODAY



hähä! knaaas, på första bilden ser jag lite surig ut? hahah, sen har jag mitt värmeställ på mig med, hade det under brallorna i skooolan serni. kallt är det ju! imorgon kommer jag ha på mig 3 tights, 4 par strumpor osv! haha.. ska ju vara utklädd till tingeling + att vi ska åka skridskor på idrotten xD buuus!
blir nog en hel del mer bloggande och campicz nu! hoppas ni inte har något emot det:) btw så äre ewes rum som ni ser, eller hennes del av vårt rum hihi.
kjam

I'd rather waste my life pretending than have to forget you for one whole minute


raderade texten:D hähä.
igår kväll skrek och gick ewe i sömnen, det var skit läskigt! sen sov jag så jääkla gutt! har inte sovit ut på ca en vecka så himla skönt! så var rätt pigg idag men hade fortfarande ont i hvuudet och magen i skolan..:/
ah, och såhär såg jag ut idag då (bilderna) hehe, orka skriva om hur man ser ut(?) men aja;)
puss!


det finns ingen starkare kärlek än kärleken mellan en dator och dess ägare.. haha SKOJA

min snela syster bytte säng med mig inatt=) kommer nog kunna sova nu iaf.


kan man vara kär i någon man aldrig träffat? i någon som knappt vet att man existerar? tänk så många tjejor och killar som ligger och tänker på någon varje kväll, utan att den personen ens vet om det.
MEN HEY MIN DATOR (+campicz) IS FUCKIN' BACK!

All I want for christmas is yoooou! tralallalalaa

okej, där försökte jag att låta lite inspirerad av julen men wtf haha
är liiite sur på mammi nu, jag får inte gå till skolan:( haha, jag vill till skolan!! (är jag sjuk eller?:s ahha)
vaknade vid halv 3 och kunde inte somna om gaah! stängde på tvn och de va något konstigt program:s och vips s va klockan halv 6, då va de ju bara en timme kvar till jag egentligen ska gå upp tänkte jag, så jag gick ner och åt. haha. fast sen gick jag och la mig i pappas säng och somnade direekt och sov till 11.. heheeeeÄ. det är nog att anna har sovit i min säng ;O för jag brukar inte kunna sova i min säng när någon annan har det, och ändå så har jag bytt påslakan, lakan och tagit bort kudden hon sov på... åååååh det värsta som finns är när jag inte kan sova:'( baxar ewes säng inatt. tjena hygena vad långt inlägg det blev. MIN DATOR SKA VI HÄMTA IDAG JU. yeeei.
puss

yeyeye, I'm so hard!

ååh vad jag vill ha hem min dator! saknar min cambilder, haha:(
(stannade hemma idag ändå, kunde inte sova inatt, usch, svettades och skakade och hade massor med huvudvärk:s)
lyssnar på rihanna, bäst är hon!






aw. mysiga bilder! mysig klass! åh jag vill aldrig skiljas från min klass:'( ni är för härliga. sry för alla bilder men har så tråkigt och jag tycker om min klass massor som ni nog förstår xD
btw, idag är det 17 dagar till min födelsedag! ojojoj

RSS 2.0