time will make everything ok

usch. mitt svåraste val någonsin, att välja linje.. men aja, strunt i de nu!

igååår, va rätt bra dag, minns inte så mycket hahah. när jag kom hem med bussen så storhandlade jag o mamma på apotekeeet!;) hahah, nemen behövde en massa skit, hostmedecin, nån ny skit till näääsan, p piller o nån mer skit.
sen typ hade jag beslutsångest resten av kvällen, sov inge vidare heller. vaknade vid 5 idag på morgonen och hostade som fasen så kunde inte sova, men DÅ räddade ett sms från magnus mig!:D hon följer med till skirö på fredag, är så jäkla pepppp! bäst är den lilla människan. och imorgon följer hon med mig hem, så om det blir en skit dag imorgon så kommer hon iaf pigga upp mig sen. najsbajs!
idag då! ledig på morgonen ju, så gick och fixade allt med bytet. sen hade vi media kunskap, sen håla i 2 timmar och 55 minuter haha! så gick på "stan" med linda och klara. hittade endel, är ni förvånade eller?(a) sen efter lunch skulle jag hälsa på min eventuellt nya klass, gick la ok. men media klassen känns ändå som "hemma"... men du, det löser sig! du, de fixar sig alltid! irre, remember skidbacken?

jag snackar för mycket alltså. hm. puss!

Ska pröva samhäll ieftermiddag. Är helt sj...

Ska pröva samhäll ieftermiddag. Är helt sjukt nervös!


when I see your smile

Man är bara dum om man blir kär, det innebär för de mesta en jäkla massa smärta.
Men på nåt sett är det värt det...


becca<3


haha knasiga jevel, vafan skulle jag göra utan dig? seriöst! :')

I just need to see u cry

fan så rörigt allt blev nudå....

and now my happiness depends on you

byter från media till samhäll. ville gå det i hultsfred först men mamma tyckte vetlanda and she has got the power :p orkar inte förklara just nu varför jag byter, tar de nån annan gång, men kan säga att det är absoluut inget fel på media! kommer faktiskt sakna det, roliga lektioner och goa människor, eftersom vi bara är(var :'o) 9 personer i klassen så känns de ändå som vi kommit varann rätt nära på så kort tid :') ha de bäst MP10, see u in heaven (a)


saknar magnus som fän!<3 btw. hon är bra hon :') haha sry för bilden, vi va rätt slitna efter all time low konserten (a)

ny mobil??


hallå, hjälp mig nån...!?

sometimes I wounder if this fight is worth wide


du är i mitt huvud hela fucking tiden, o jag älskart :')

out of control

bilder från igår, 

fatass in tha bed

annåå


jobbigt läge...

hhha, tinas hår, mitt röda ansikte :$ o annas ben, fan vilken röra haha


mina tår kommer aldrig bli desamma alltså. alltid ska anna bita i mina fötter och tår.. (dock är det tinas fot som blir misshandlad här på bilden)


busade med tina. hahahah. rolig flicka. TT!! va allmänt konstiga som vanligt typ. puss!


hos ännä

haha oj nu såg jag att dom skaffat mus till sin dator?!:O haha. iaf, är hos anna nu. ska snart hem, är så fucking tröööött! men mamma o dom e i ohamn så får vänta tills dom ska hem.

who could deny, these butterflies

alltså. jag kan inte hålla i pengar, det är farligt för mig att ha pengar :o haha, skickade ju efter lite på hm innan, o nyss kom mamma o sa att hon ville beställa där så nu blir de ju självklart att jag beställer ännu mer..:s aja MAMMAS FEL!....

tror jag har blivit sjuk, varje morgon hostar jag som satan, o nu känner jag mig helt slut i hela kroppen, kanske har feber.. men det spelar ingen roll för jag ska till annaa ikväll!!:D en liten stund bara..

igår va vi lite folk hos frida. började gråta när jag fick träffa frida igen... :( fan vad jag saknar mina brudar. avslutade den lilla festen med nattkäk hos frida och sen somnade jag gutt i min egna säng cirka gurka halv 2. vaknade vid 9 och va jätte pigg haha, pratade med anna i telefon och sen duschade jag mig, sen har jag la suttit vid datorn sen dess i stort sätt...


sorry för långa inlägg, men hinner inte blogga knappt så trycker in allt i ett inlägg... haha. puss

nu har jag varit busig igen..


media!:)

awsome. fan vad jag är nöjd med mitt val av linje!:) man ser allt på ett helt annat sätt nu typ, reklam och sånt.. så himla fränt :p och idag började vi lära oss hur man använder programmet "director", ett program där man gör animerade filmer, spel, quiz och vad man vill! sen va vi i grupper och varje grupp skulle komma på en multimedia-ide som man kunde ha som undervisning.. så förhoppningsvis så ska emil och jag få göra en informations film om byggprogrammet i vetlanda!:) kommer bli sjukt kul!

o ni vet ju hur trög jag är(a) så upplyste jag elsa (som har likadan mobil som mig) om att de är "värsta speglen" på skärmen ju... hahah, senare satt hela stooora klassen o skrev varsit filmmanus om detta, hahaha, så himla fult :D

har sån fkn beslutsångest :O va med anna hela helgen eller åka till vetlanda imorgon? haha aja, ni lär ju märka hur de blir. ska jag till anna så bör ni ej förvänta er nån uppdatering (a)

haha, näsdukarna i högsta hugg såklart!

annaaaaa........


SHOCK = anna

annaaaaaaaaaa!

pratade med anna i tele innan
"jag har ingen jag kan rida på här..."

hahah, åh! saknar anna. fan vad tråkigt allt är utan henne, jag har varit med henne nästan varje dag i evigheter, AND NOW SHE'S GONNÄÄÄ :( nejmen, ska nog till henne i helgen, om jag inte ska med martin till eksjö.. :o


jag vet att jag inte säger de så ofta, men jag avskyr dig! puss<3

.

boy I doubt you know what real love is, but this time I don't care

:')

fan så bra allt är just nu. det vänder så snabbt hehe(a) drf kommer de säkert bli skit imorgon, men ändå! :D får njuta sålänge de är bra ;) de är typ eksjö statsfest i helgen? ska man dit...?

dagen har gått riktigt snabbt, regnade och va kallt som fan dock-.- hade matte först, sen multimedia och data, sen lunch och håla i två timmar, va med martin o massa som jag inte känner haha :p sen foto lektion o slutade 40 minuter tidigare, awsomee :D satt med john och henke i cafeterian tills pojk kom o sen typ skrattade jag liiite åt en kille som cyklade och höll i ett paraply samtidigt och råkade köra in paraplyet i hjulet så han tvärstannade! hahaha!!! dog....

jag i tisdags (hade inte håret så i skolan dock :$)


jag idag.

linda va här innan med, hon stämde min fiol! så jäkla underbart!! :') ska börja spela som vanligt igen...

andra dagen

ska bara berätta lite snabbt vad jag har gjort idag oså, sen söööva! hade håla första timmen så då hängde jag med karro som skulle fixa massa skit o jag skulle även få ett riktigt busskort (jag fick bara en papperslapp igår?! ahaha, alla andra från virserum fick ett riktigt busskort men jag fick ett tillfälligt-.-) så då fick jag de haha :D sen typ fulade vi oss eller nåt och satt o väntade på syon "Bengt the man" hahaa. satt o skrattade åt en pappersskiva som ramlat som alla klev på? ah de va kul då iaf tyckte jag :p sen lektion, media kunskap tror jag det ämnet heter, sjukt kul! det handlar om reklam och medier och sånt, awsome!:) sen lunch, karro köpte "choklad mjölk" i festis form till mig fast INTE den vanliga pucko! as gott :D kom nästan för sent, glömde tiden :o men hann iaf till "menor-tiden" då körde vi typ lära känna lekar, sen engelska o sen skulle vi haft matte i den stora byggnaden enligt schemat men vår mentor sa att vi skulle ha i våran lilla byggnad så vi satt där o väntade hela klassen men ingen kom? så vi fick ledigt haha(a) sen samhäll hahah riktigt skön lärare :p sen slutade vi, väntade på bussen som alltid är lika full-.- hahah skrattade... ropade på busschaffisen att stänga på fläkten, men de gjorde han inte :o. jaja, fan vad jag ska babbla. skola imorgon och då möter martin pojken mig vid bussen hoppas jag :o :d pusshej!

som jag skrev på fejjan...

saknar att ligga med en kudde o filt i korridoren på morgonen, att gå till tesa såfort man inte orkade lektionen(a), olles suck när han låste upp dörren till klassrummet ;) henkes tjatande... mona-lisa som inte brydde sig om man satt på skåpen, Lennaritzio och hans vatten, 9b♥... och anna!:o seriöst, jag har så jävla tråkigt utan dig! fml

visst, jag vänjer mig snart vid allt... men om det hade gått så hade jag stannat kvar på högstadiet med 9b hela livet typ. tänker på er varje dag...

klippa kort!

yea. ska klippa kort, måste de, mitt hår är helt sjuukt slitet! och tror de kmr bli fint med kort o blondt!:)

typ såhär kort..:) fast nu kommer de ju va blondt!

första dagen!

gick upp vid halv sex (:O), hann till bussen o allt. sen när jag gick av så kom martiiin pojk och mötte mig, så gick vi till marcus o massa, sen gick alex förbi så då gick jag med hnm te aulan. vi är typ tio stycken i min klass, två tjejer som e "normala" antar jag haha:p en tjej som är 18, typ fyra tjejer som är blyga o sen matte och emil. o sen äre en till kille som ska byta till vår klass :d hahahah fy fan vad jag skrattade åt matte å killarna, kommer fan inte ihåg vad dom heter :p men jävligt roliga är dom o dom mobbar mig för hur jag säger virserum...hm.. men tror fan de kommer bli skit bra!:') helt awsome intressant är den linjen! dock går vi till tjugo i fyra varje daag...-.- fakk då.

hahaha. imon börjar ewepewe högstadiet, stor du blitt...:o<3

Jag är både skit ledsen o förväntansfu...

Jag är både skit ledsen o förväntansfull! :D... Men nu känns allt bättre, marcus kommer möta mig vid bussen så jag slipper iaf virra runt där ensam (a imorgon börjar allvaret. typ.


vimmerby





jahopp, såhär har jag sett ut dom senaste dagarna typ... igår så hängde anna o jag med jacke o natta till vimmerby, haaha de va sjukt kul först fast sen ville jag verkligen hem, skulle ju upp tidigt oså idag.. så vid fem på natten ringde jag o väckte pappa o sa att han skulle hämta mig, fast då skulle dom tydligen hem hahaha men då hämtade pappa mig i målilla sen ist :) sov väldigt gott dom få timmarna jag sov, sen upp o stressa för skulle på släktkalas/kräftskiva :) ska lägga mig vid typ åtta ikväll. fattar ni att jag är nervös eller?! hehe.

åh herre

hahah har såå mkt att berätta o massa bilder. men orkar fan inte. har sovit 5 timmar inatt och ska lägga mig om två timmar igen hehe. imorgon börjar gymnasiet. åh herre...

denhär bilden la irre upp på fb innan. älskar den, vi ser så glada ut :) ni kommer alltid finnas i mitt hjärta det vet ni<3

Fan att du gjorde såhär.

Fan att du gjorde såhär.


drar nu


Anna - egentligen är de jävligt coolt att ...

Anna - egentligen är de jävligt coolt att man kan va som en drake.. Fast dom sprutar ju eld, men dom gamla drakarna gör inte det för dom har inget kvar


kebabrulle



rääätt snygga :D
nu är vi hemma. ÄNTLIGEN typ. gick till järnforsen från fröreda o hälsade på Bleeriiim på emåbaren o käkade :D haha, han bjöd oss på massa godis o chokladboll o så, fett snÄll han är :D nu ska anna o jag göra ett byte kanske?;) haha. måste borsta tänderna. piss pöss puss

heh.

festen igår, de va fan skit kul, fast sen kom de några onödiga idioter som skulle bråka o skit.. sen satt anna jag o dallas ute o pratade i flera timmar hahaha, naw :) dallas o macke GICK hem sen vid klockan 5 på morgonen i spöregnet, hahah ;) vi har städat för fullt här men de är ändå en bit kvar... drar hem till anna sen :) pöss

tycker synd om karre med :< fan vilka idioter det finns. usch.

Anna - skräm mig, jag är inte berädd nu

Anna - skräm mig, jag är inte berädd nu


Fy Fan.

Fy Fan.


i fröreda

hos lisa, fast hon är inte här nu?;) hahah, karre anna och jag dunkar musik! blir nog en nice kväll...:)

it's okejiejiejieji

haha. kommer inte bli nå me bloggande ikväll bara så ni vet, ni får se kläderna imorgon eller nåt. ska duscha mig nu (HAHA sry anna vet att jag lovade dig o skynda, ska göra de snart ;:D) sen drar jag till annaaaaa och sen till fröreda. hoppas de kommer nåt folk :) hör av er till lisa/karin/eller i värsta fall mig(0706111849) om ni vill komma :) bye!

.

hej. ska käka tonfisksallad nu (MUMS) så hinner inte skriva så mkt. när jag vaknade åkte vi typ direkt till banken för o fixa över pengarna till mitt konto, sen hämtade vi ut paket och lite annat skit. konstigt hur glad man kan bli av nya kläder haha. puss.

hemkommen från...

ingen mindre än karrekarré! ;) haha. vi har gjort det som vi tydligen brukar göra, köpa godis och snackat om de tjejer oftast snackar om(?) aja, kollade lite fotboll också, fast de var nog inte för fotbollen om man säger så, hehe ;)

askalas! imorgon ska jag hämta ut kläder från h&m! :D

ett år gammal bild! :)

ett halvår :')



på måndag är de ett halvår sedan jag satt i skidbacken o fick ett sms av pappa där de stod att jag fått en lillasyster och han undrade om jag var nöjd hahah :') väldigt nöjd blev jag hah :D min lilla tötiiis!<3

arrogant boy love him self so no one else do

alltså, therapy<3 är bäst! älskar den låter :') sitter här typ nyvaken, eller ah vaknade för nån timme sen men har tagit ett lååångt bad, det behövdes efter denna resa mhaah :D fast nu sitter jag ändå här i all time low tröjan och vill inte tvätta den!:( är skit hungrig så ska nog äta nåt, nu kan jag iaf äta normalt igen..

sen ska jag åka å köpa hårfärg och fixa det sista med håret och sen blir de att klippa sig jävligt mycket :( håret är sit slitet, men då kommer jag ju ha hårförlängning, tror jag, så de gör ju inget :) puss.

trudellu


sämst bild men aja... titt-ut mamma haha :D

hahah herre gud vilket impulsköp, skulle stanna lite snabbt i vetlanda för o köpa trosor som jag glömt hemma:$ och så kommer jag ut med dom här, hahahah xd lite typiskt mig. efter att ha gått i dom i typ tio minuter var dom helt förstörda :s "skinnet" hade låssnat och blivit repor och skit, så va o bytte till nya idag :)


ALL TIME LOW<3 ååh, vill inte tvätta den!:o den luktar all time low -parfymen: svett, glädje och anders kurud för förövrigt är äckligt snygg! :'o

alltså jag är obeskrivligt trött och vet inte hur jag ska klara att sova själv inatt :| ska nog krypa ner hos ewe (a) haha.

något fattas, du fattas...

all time low<3

heeeeeeeeej! :D jag ska fota vad jag köpt och skit o sen lägga upp bilder (a) kolla facebook sålänge, "sia össmar" eller "agnez petterson" . puss

cause there ain't nothing better then u by my side


hej! tvingade upp migsjälv vid strax efter tio :o drömde att jag vaknade och så va klockan typ tre eller nåt och att dom hade åkt utan mig, sen vaknade jag på riktigt men då va klockan vara åtta haha ;) resten av veckan ska jag försöka lägga mig lite tidigare, måste ju vara FÄRDIG klockan sju sen när jag ska åka buss till Vetlanda o allt :o

nemen måste gå å packa nu, hade så bra, för de ska jag ha. puss :)

I wont turn my life around, cause I like it upsidedown



borde sova nu, men massa tankar håller mig uppe :/.. jag kan inte sluta tänka på hur det kommer bli, anna och jag kommer glida isär och knappt hinna träffas. för ni fattar ju allesammans att hon är min bästa vän, hon är den bästa fakking vännen jag någonsin haft. de är aldrig skitsnack bakom ryggen och sådant skit, och det finns ingen man kan göra så konstiga grejor med. hahha. vi är bäst ju :') åh vill inte förlora allting!!

whole in my heart

fan så hemskt det känns

smile




naaaaw. 

i'm gonna break your little heart

halloo! denna dag har gått riktigt snabbt, måste snart packa lite för imorgon drar jag och Agnes till Götebooorg! :D jag har varit hemma/målilla HELA sommarlovet så nu är det fan dags att göra nåt annat, skippade ju både öland och västerås :o jaja, det var ju mitt egna val :) vi ska se all time low, nåt tydligen as känt band som Agnez älskar :) det blir nog mys, hoppas vi hinner shoppa med(a)
HAHAHAH nu kom jag på en sak!!:o denna låt älskar jag och den har ju all time low gjort!! det visste inte jag, fan så grymt :D nu blev jag skit glad haha

från en sak till en annan, så längtar jag sjukt mycket till gymnasiet nu! bara en vecka kvar idaaag! shit vad jag har varit nervös, det känns så overkligt, men martin har lugnat ner mig endel så nu är jag bara peppad :') jag ska gå mediaprogrammet, inriktning journalistik i Vetlanda :)

och så till en tredje sak :D


haha, fille och nicke på första bilden, jag och anå på andra.


never look back and never look down, look into my eyes





fler bilder kommer, orkar inte mer nu(a) haha.
dom översta bilderna från när vi åt kokosnöt! :D hahah, de va lite kul:p men inte gott o jobbigt för de gick typ inte att svälja :p dom andra två är på annars naglar typ hahah, nåt vi fick för oss o ta kort på iaf :p saknar anna redan. seriöst, kommer dö utan henne. haha nejmen, det kommer bli jobbigt, men de ska fan inte få ändras så mycket :o kommer till dig varje helg anna!;)

ska kanske lägg in lite filmer sen:p om jag orkar (a)

och jag kan fortfarande inte äta :s idag har jag ätit en pizzabit på hela dagen?!:O och jag är seriöst inte hungrig. okej nu blev jag liite hungrig bara för de hahah:D stört äre. jag som äter så mycke i vanliga fall,älskar mat hihi<3

can't stop




(ni får fler bilder senare) heeeej mina älsklingar! :D dåligt med uppdatering har de vatt, men ni vet ju hur de brukar va när jag är i målilla :) känns som att de bara e anna o jag som inte varit på gpt?;) men vi hade ingen lust, fast igår va de nära att vi gick, men sen ändrade vi oss för anna har blivit as sjuk o vi orkade inte gå dit :p så vi gick till konsum och köpte godis och blue keld<3 så satt vi där o fulade oss o sen gick vi hem, kollade på film fast vi lite efter 11 så ville anna sova och eftersom hon inte fått sova utan att bli störd dom senaste nätterna så skulle hon låsa, så då gick jag o kollade tv ensam eftersom inte EN KOTTE va hemma/vaken :o sen så småning om somnade jag och vaknade flera gånger och va riktigt förvirrad haha. sen efter några timmar kom iaf den man väntade på-.- . vaknade tidigt idag, va riktigt pigg juu :D

förresten hhahah skulle göra en konstig film med tina och anna hahah den blev lite rolig. och så har anna och jag gjort inspelningar till sms och ringsignaler haha rätt snygga :D ni fattar inte men ändå. puss.

Jag måste glömma dig nu. Seriöst.

Jag måste glömma dig nu. Seriöst.


strax efter 6

haha, jag slutar aldrig förvånas av dig....

sitter i barraza's kök nu och äter!! tjena så hungrig jag är :s klockan är strax efter 6, hahah anna jag och leo har skrattat EN ANING åt en viss person ;) hahah, dog lite. sen vid typ 4 gick vi hem igen, hade varit hos roberto innan så de är ju typ 100m till huset :). va hos den omständiga jevlen tills nu. ska se om jag får plats i annas säng,
eller om jag ens kommer kunna sova eftersom jag har druckit power king :s

puss! :')

pällööö


när ska det ta slut egentligen? :s orkar inte vara ovetandess hela tiden. sluta vara så barnslig. fast iofs är du ju ett barn, jag med mahaha.

jag är skit hungrig, men är inte sugen på nåt :s igår åt jag bara godis och frukost på hela dagen :s idag åt jag en halv panpizza. men nu ska vi äta kokosnöt tror jag haha :DD

förresten! är hos annaa :D fett nice, känns som att jag inte varit med henne på år :s

tjölölölö.

Har varit på jobbet i 1 timme . Dör nu .

Har varit på jobbet i 1 timme . Dör nu .


Shit kom nyss på att jag inte har ätit nåt...

Shit kom nyss på att jag inte har ätit nåt på hela dagen förutom godis :s är fett hungrig


i love you nomatter what.

now it's oveeeer


Haha mami e knas. Fast än att dom små inte...

Haha mami e knas. Fast än att dom små inte är med i bilen sätter hon på "lille katt" och sitter o garvar. bara för hon vet att jag inte vill lyssna på de...


i'LL be your commander


hade inte plattat håret på första bilden hehee :) nu blire snabba ryck till jobbet, trodde jag men vafan det är ju en halvtimme kvar såg jag nu :o vaknade tidigt pga en mardröm :( JAG mardrömmar?? jag brukar aldrig drömma de men usch. drömde att jag och millan nilsson haha, typ simmade runt i nån dam (uuuusch jag ryser bara jag tänker på de, de flesta vet ju att jag har fobi mot broar/VATTEN :|) och sen hamnade vi fel typ vi kom in i nån ström o jag har sett nåt tv program ELLER drömt om typ nåt vattenverk med strömmar som man dras in i och sen dör man :S men precis när vi kom in i den värsta drömmen så räddade nån mig för de va fler med, hahahah :p drömmde massa annat också men det håller jag för migsjälv tror jag, berättar väll för anåå dock ;)
haha oj vad mycket text de blev :P aja, pusshej!

:')

fast man vet ju aldrig med mig mahahah


what comes around goes around




naturligt ljus/ men tjölölölö, idag har jag bara läst, chill. längtar intee tills imorgon, ska jobba, ENSAM :| fast antingen kommer frida o fanuu eller irre o agnes och håller mig sällskap (y) :D sen jobba fredag med SEN ÄR DET ÖVEER. hallelujaaaa typ. på lördag ska jag va med anåå gissa om det är efterlängtat!:o

memories

åh alla minnen med frida och irre, speciellt skidbacken (L) mahaha,

ahahahha favorit krash ;) saknar er...<3

morgon dos




mys.

idiot.

fan. palla med denna skiten.... du har ju ett annorlunda sätt att göra saker på kan man säga :s skiter i dig nu,


saknar mina tyskar... :c <3

hg






hahah :') agnes va här ikväll, vi kollade igenom massa gamla brev (hahah) och böcker, vi är båda tydligen galna i böcker och typ samma slags böcker, iaf för några år sen ;) sen har hon lånat två böcker av mig och i utbyte får jag låna silvershampoo, snällt av na! hahaha, har även en sms och ring- signal där agnes låter som en get (hahaha nu fick jag sms) och jag blir skit rädd varje gång jag får sms. haha, bra kväll,♥

I should know by now

agnes kommer snart, så måste klä på mig nu. tjoe :)

vet inte om jag ska använda löshåret? :s

och jag minns varför jag föll för dig. varför jag alltid föll för dig




kvällen har spenderats med karre. vi har suttit på nåt konstigt ställe och käkat massa godis och deppat o spanat in 'guzzar' hahah. fan så bra att man har den täppta jevlen alltså.

och dom som säger att tiden läker alla sår, dom ljuger

eh hej ja. jag är trött. har fixat med designen i nån timme och den är fortfarande inte vettig nånstans, men ni vet ju hur de brukar va, hähää.

ge mig lördag NU tack. saknar anna, fast jag ska se om jag kan få hit na imorgon.. jobba torsdag-fredag. SEN ÄR DET ÖVER :D and I get money hihi!



hihi tjockiz. ser ni i mina ögon hur död jag är elleR? nee, men iaf så är jag helt slut, :p

du behöver aldrig mer va ensam, aldrig mer den känslan




svar på alla dessa frågor... ;)

Postat av: Meygan

1. Vilket djur skulle du vara?
svar: oj, en katt tror jag, för dom behöver inte göra så mycket och är så söta ;) mahahah
2. tror du på gud?
svar: ja jag är faktiskt väldigt religös, är uppväxt med all släkt kristna och gick på söndags skola o allt såntdär, de är en trygghet liksääm, :')
3. Vad hatar du mest?
svar: att bli lämnad!
4. Vad är din favoritlåt?
svar: hoho, det är fan "I will always love you" med Celine Dion. så fin :')
5. du diggar ju mig lixom ;o <3 eller?
svar: yäyäyä! :>

Postat av: anna

hur mår häst nu förtiden? :D:D
svar: nemen tjena häst! för tillfället har häst lite mycket i skallen men annars så leker livet juue!:)


Postat av:

visst är det sant att du tycker att becca sonnerstig är bäst? :)
svar: aso faaan... VEM har skvallrat?:S seriöst...


Postat av: huuli

alla som inte är huli är töntar,ellerhur ? :)
svar: utan tvekan!:o riktiga mesproppar, haha :D<3





ooooj, där har ni alla frågor. gud vad jobbigt de va o svara på alla dessa frågor...... ;) puss!


min magnus♥


idag, den nionde augusti, fyller min älskling agnes/magnus/huli år! hon är för bra hon, lyssnar på allt mitt babbel (a) och vi har många minnen från blöjan o allt såntdär, ha en bra dag agnes. så ses vi på tisdag hoppas jag?;)
puss
!♥

I will keep on without you




för "en ledsen Sia är ingen Sia"...

åttonde augusti

ett år sen idag. tänkte bara skriva ner de för de är rätt coolt, men inget betydelsefullt idag, de förtjänar inte ens kursiv textstil...:p


fortsättning...






bilder från gårdagen/oskarshamn. mys :')

I clearly see what it is that's killing me


hhahaa så fail

hahah :D




fler bilder kommer i nästa inlägg

sjuk

vaknade nyss. hostar som fan, har skit ont i halsen. åååhneej :(

Rebound – Hurricane

listen to your heart





alltså. jag får ALDRIG nog av roxette!<3 b ä s t! nu drar jag förresten till oskarshamn/kusinerna för o gilla och lite. de va länge sen jag följde med dit :>... och hur jag ser ut ser ni ju på bilderna. dom nya örhängerna, skjorta från new yorker och ljusa jeanstights till de, oooooo ni bryr er verkligen!

puss

FRÅGESTUND! :D

alltså, jag fattar att jag inte kommer få så många frågor, men fick bara lust för o ha frågestund :D så var så gulliga och ställ världens knasigaste frågor, anonym eller icke, jag svarar på allt :)

bara sätt igång :D

you swep the floor just like a hurricane

åh, kärlek!<3 rebound heheheh :D så jävla grymma dom va, mycket bättre live än på spotify! fick atugraf av raban eller vafan heter han haha? och så frågade jag om jag fick en puss, och det fick jag med, fast enligt honom va en puss visst att dra läppen lite snabbt emot min kind ?:O haha, jaja nu har jag iaf känt hans stubbiga kind emot min mahaha (a);) tågresan hem med meygan emma och anna, hahah körde namnlek och satt och tuggade på sugrör och snackade om allt typ, mysiga människor :')

aja, dagen ifrån början...... va framme hos anna vid typ kvart över 12 och skulle åka med mange till hultsfred vid tio i ett STREEEESS:O (va därför jag såg förjävlig ut i håret) hehe, hann ju fan inte fixa nåt! tågresan dit va lite flummig och jag va riktigt kissenödig :o när vi va framme gick vi in på toaletten på stationen och sen kom meygan och emma dit med. gick med dom till massa andra nötter, sen gick anna o jag lite på stan, SÅ VI MISSADE GODISREGNET :( hahaha, sen skulle vi leta efter stora torget där de skulle va rix fm, så kom vi till nåt litet torg med en liten scen, sen när vi vänder oss om så står det ju en as stor skylt eller liknande "RIX FM" hahaha (I) så vi gick dit och snackade med en tandlös gubbe, satt i mekonomen brassestolar och käkade godis, sen va ju erik grönwall där och signerade och skit, så då ställde vi oss i kön till det för jag ville ha en puss HEHE :D men då kommer det tå vakter eller nåt och bara, nee kön har stängt, så då bara tog dom bort oss som va dom sista i kön :( sen skulle vi gå till donken men fastnade på newyorker, där blev det efter endel tjatande från annas sida ;), ett par shorts som är höga i midjan och ett par trosor. sen donken, o när vi sitter där och fular oss (hahahah) så kommer ingen mindre än JOLINEEE och börjar gallskrika när hon ser oss och alla glor som fan hahah, gulligt :> sen träffade vi jonline igen och frida så då följde vi med alla dom för o träffa massaaa, sen stack vi till rix fm!:D trängde oss fram som fan och hade as kul :D yeee. sen efter ett tag gick anna och jag för o ta lite luft, men de va seriöst folk ÖVERALLT :O herre gud, sen skulle vi gå till linnea och dom, då blev jag en väskvaktare heheh 8D aja, dagen va bra iaf. orkar inte berätta mer. puss








jag, shortsen jag köpte (ser ni öronhängena? dom köpte jag oxå), jag haha, jag och anaaa, jag igen med en jäkla massa väskor, det började med att jag satte mig med min väska för jag orkade inte stå xd sen ville meygan att jag skulle vakta hennes väska, och linnea med och så kom massa och bara la sina väskor där hahaha ;) lite fult, meygan och sonny, linnea och meygan. :)

hahahah, skönaste var när vi va påväg till tåget, och då va de några bakom som höll på så vi liksom kollade bak på dom samtidigt som vi gick, så anna gick rakt in i en lykt stolpe HAHAHA, bara tanken på de fick mig o asgarva igår hahah :D

puss!

sin logginlägg


hahahahah. jag tycker såntdär e så kul :D bra sverige

rim fm kalmar

lite impulsaktigt ja. bra planerat, jag veeet. ska ju jobba så tänkte skita i att gå, men jag tar fan ledigt! kommer ju ångra mig annars :o

med domhär två.

Afasi – Natten Till Idag

when it comes to me and you


hemsk biiild, svullen? hehe jotack

jag måste erkänna, att jag fortfarande vill pierca mig i läppen :$ meeen, jag vet att det får vänta tills min sextonårsdag. fan då att man är född på den kallare delen av året,

förresten var jobbet idag för en gångs skull roligt :D bara för jag jobbade med irre, hhahah. och den jävlen började asgarva åt att jag sa "tre stycken" med turkdialekt till en i tele som skulle hyra dressin :$ så då började jag med skratta så där satt den stackars tanten i telefonen och trodde att vi skrattade åt henne. hahaha. sen typ, gjorde vi konstiga filmer och irre tog konstiga kort på mig genom en flaska så jag såg jätte rolig ut hehe. sen satt vi ute i flera timmar och tävlade om vem som kunde vinna flest gånger i "skitgubbe", tävlingen är inte över ännu!:o det står 7-4 till irre just nu... :< haha, så där ute satt vi medans det blåste som fan så vi fick springa efter alla kort och så satt vi och med musik och vrålade hahaha :')...


reminder* slinga underhåret ljusare eftersom det är mörkare än resten av håret sedan jag hade svart underhår ;s

eller SVARTA?


råsa eller svarta?

Jag- där är jetingen igen! Irre- det är in...

Jag- där är jetingen igen! Irre- det är ingen jeting, men den är definitivt inte snäll! AAAAAHHHH!!!!!


.

jag vet hur det är. du bryr dig inte, inte jag heller om jag ska vara ärlig. jag skulle faktiskt inte vilja ha det som förut, och antar att du känner samma sak. men ändå finns det en del av mig som just nu för första gången på väldigt länge, saknar dig. jag tycker inte om dig nå vidare, jag vet inte vem du har blivit, och det är helt ok. för alla kör den visan "du har förändrats så jävla mycket blabla", ah det har du men de e klart som fan man ska förändras.
jag älskar den jag kallade för lillasyster, du förändrade mig till en mycket bättre person.. :)




okeej, detta inlägg är topp3 mest patetiska inlägg. men who cares. jag bjuder påt

alla har samma problem, det handlar bara om hur du löser dom

JAG SAKNAR DIG! vill inte jobbaaa, spola fram tiden några timmar tack :(

<3

hold me now



by_ frida olausson helt galet fina bilder! älskar den första. hon och alex skulle måla av mig, haha nu kom jag förresten på när vi målade av alex på nåt sett så han liknade svampbob hahah xd vad var de vi kallade honom?? toast nånting (?)


no one's is tryin to make it work


väskan, friis & company

brallorna, serious sally

jag, mamma

haha där va jag rolig va :D

käkar en efteröverbliven kebabpizza-bit hehe;) antar att david kommer snart, fast å andra sidan vet man ju aldrig med den pojken. heh, puss :)

hm

nelly paketet är hemma. väskan är typ, stor som ett hus...


Vill hem!!!!

Vill hem!!!!


6 timmar kvar på jobbet, och jag har sån o...

6 timmar kvar på jobbet, och jag har sån otroligt jobbig mensvärk . Om ni ville veta alltså :p


h(ä)m





skickade nyss iväg en beställning på h&m. detta blev det +öronhängen, ett linne & en tshirt. hm, va lite osäker på om jag skulle beställa eller inte, så jag tryckte på "slutför" innan jag hann ångra mig, hahah. yea

somehow I found, a way to get lost in you

hur kan man bli så trött efter att ha gjort INGENTING i åtta timmar? helt sjukt. finns bara ett ställe jag vill vara på nu :( ska käka mjölkchoklad + mjölk (BÄSTA) nu och sen kolla om becca s är inne på msn!!


går inte att beskriva med ord hur trött jag är just nu

två minuter

detta får gå snabbt för om två minuteren minut ska jag packa ihop sakerna till jobbet och draaa! tror inte det kommer vara några som cyklar idag i detta regn, kanske några stackare som har bokat i förväg.. heh

Three Days Grace – Lost In You

orton-ish



så, nu har jag äntligen satt igång med att göra om bloggen. och nu när jag blivit blondin med löshår igen kan jag ju lika gärna ha en råsa blogg, hahah ;) tss. ska inom kort fixa en fin header!

imorgon blir det att jobba, jobbar varje dag fram till fredag. shit vad jobbigt att jobba fem dagar i rad. jag höll på å bryta ihop när jag jobbade tre dagar i rad innan :s men vafan. nu ska jag hålla käften (a)

nelly.com




(print scr heheh)
klickade nyss iväg en beställning från nelly.com! iiih. är kär i väskan, hoppas bara jag blir nöjd med den irl med :o

omfg


hahaha. alltså, visst, ibland får man ett meddelande att man är söt eller nåt, men vafan är detta? hahaha

ny mobil?



(sämst kvalite på bilden) funderar på att köpa ny mobil, FÖR JAG ORKAR INTE MED MIN SKITMOBIL LÄNGRE :') jobbig, KASS kamera, ingen baklucka (haha) och ful! så jag funderar på att skicka efter den råsa, men är LG mobiler bra? eller typ suger dom?:p hehe
ska även skicka efter den där väskan med nitar under, så jekla snigg ju.

.

det blir alltid såhär. alltid alltid alltid. men det gör ingenting, för jag älskar dig


RSS 2.0