TRÄDET ÄR BORTA


ser ni vad dom har gjort :ooo

F R I D A Y N I G H T




H O W Y O U W A N N A F E E L ?



blir karre ikväll. behövs. deppar sönder just nu i min ensamhet. kanske borde vara glad nu egentligen? men alltid är det nåt i vägen..

kollade btw lite på "allt för min syster" innan, blir galen på dendär psykade mamman! visst hon vill rädda sin dotters liv, men vem fan skaffar en "reserv dotter" för att ta njure osv från, craazzzy!


how is this gonna end?

SUGEN PÅ NÅT NYTT!

trött tjej! hungrig tjej! deppig tjej! wo-ho. filmen jag hyrde igår va den sämsta nånsin! helt sinnessjuk var den, hade typ ingen handling? o de stod att de va en komedi men den handlade ju om en man som var psykiskt sjuk?:s HAHA epic..

nu är jag sjukligt sugen på nåt nytt ;o kläder, hår, whatever... detta kommer inte sluta bra. bli inte förvånade om jag är svarthårig imorgon. pyss!


f å t t e n f l a s k a i h u v e t

sleeeeteeen tjej! är helt sjukligt trött. tror jag blivit sjuk.. va hos anna innan :D o nu ska jag strax till annie för o kolla film och käka godis. puss.

w h e n w e d r i n k w e d o i t r i g h t




sitter här med en pigg och sutt-nödig brud. nyss suttade honpå min hand o nu försöker hon hoppa på datorn haha ;) nu ska jag snaaart duscha o dra mig. till einar med annie. tjoflöjt!



livet är fööör bra ibland aso :-)

BIBBI NÄR HON VA CA 6 MÅN



ååååh efsaefsfmka, MIN BIBBI!!! vill hem o toooosaaa!

Å T H E L V E T E M E D H I M M E L E N



sitter och lyssnar på parken som ska spela ikväll, adept ska även spela, de kan bli rätt grymt ju :-) så skönt att ha allt fixat nu, bara hem och duscha sen dra till målilla, blir nog skit kul! bara det kommer roligt folk så ;)
<3

F I R E W O R K

hahaha, dööör

M A M M I♥

åh. vad jag tycker om min mamma! tänkte bara säga de...hihi
(SÅÅÅÅ TAGGAD FÖR ROOKIEEE)

T H E Y W I L L B E A C T I N G L I K E T H E Y' R E D R U N K




tjoho. om en kvart börjar min första lektion, mediakunskap, gutt!:) askul äre. sov ca 40 minuter i en obekväm soffa här i skolan nyss HAHA det är inte en kotte här :O I'm ms lonely...

http://open.spotify.com/track/5RzFJd6W40SDTyZkX6xx45


M I N Ä L SK L I N G


R O O K I E !

åååh, SÅÅ taggad till rookie!! blir inte att följa med anna i helgen dock, men vi har ett helt lov på oss att busa ;) och jag är på sånt fakkking fest humör och biljetten ligger tryggt på mitt rum! inget kan förstöra denna helg nu:):)

with einooo dåra<3


V Ä N N E R

alltså, serien vänner är något jag aldrig tröttnar på, den är så himla braaaa. så nu håller jag på å laddar ner en säsong av den +en film :) har ni några bra filmtips så bara säg till hihi. blir nog fan inte rookie i helgen, blir nog äventyr med anna istället höhö.

D U H A R I N T E F A T T A T Ä N


ååh vad jobbigt, har inget att göra, och vi har lektion i två timmar till-.- nu är becca och jag iaf klara med spelet :) lyssnar på musik och spelar lite. ska kolla vad de är för mat nu HAHA kul liv
ge mig fredag, rookie!:)
ph_ älskling i somras. hon kan stå upp nu om hon håller i nåt haha :) bibbi<3

J A G H A R I N T E R I K T I G T T Ä N K T, M E N J A G T A L A R U T





har pratat med anna i tele ett tag nu. skönt o babbla som innan, haha omg vet inte hur många timmar vi suttit o vid telen alltså förr i tiden HAHA. saknar verkligen att va med henne, ingen vet mig ut och in så som hon gör;)






åh, saknar sommaren!

D R A K N Ä S T E T

tjoho! hahah, ni vet ju att jag är rätt,, konstig av mig om man säger så? men nu har jag fan överträffat migsjälv! jag vaknade inatt vid halv 2 och trodde att klockan va halv 7, så jag gick upp och gjorde mig iordning, sen när jag va klar så tyckte jag att de va väldigt tyst i huset, så jag gick och väckte ewe o hon påpekade att klockan bara va 2 :O hahah, jag dog lite, jag va typ as pigg fast än jag bara hade sovit 3 timmar :s fan vad trög jag är haha.

från de ena till de andra, sitter i skolan nu. har sovmorgon ju, och dom har typ mini draknästet här nu, nivet de där programmet där företag ska visa sin ide för några o se om dom vill investera i deras ide? 3orna på handel har sånt här idag fast det inte sänds på tv, så de är fuuullt med folk och jag känner mig verkligen i vägen :O

S R Y B I T C H, U C O U L D N' T T E A R U S A P A R T



nu jävlar är vi vänner på facebook igen!

Y E S T E R D A Y I S O V E R

kom hem för en halvtimme sen, och nu ska jag strax åka tillbaka till vetlanda på utvecklingssamtal haha.


T A G G A R N A U T Å T

skiiiiiiiiiiiiiit. muntlig redovisning på svenskan imorgon och radio förhör. gissa vem som inte har pluggat, och gissa vem som tappat bort radio boken...

K A R L S K R O N A



nu drar jag till karlskrona. lite random sådär va. med en randig tröja, leggings med "skinn bitar" på och en rosett i håret :)


I N E E D A M I R A C L E


men oj. sitter här och försöker vänja mig vid brillorna, har haft dom i två veckor och dom är fortfarande jobbiga :s och hallååå, jag har pluggat!! grattis till mig vafan. snart ska jag gå och duscha så jag blir en människa igen och senare bär det av mot stora staden högsby. vad hände med att vila upp mig? mja, de är ingen som vet..

W H A T D R E A M S A R E M A D E O F










mjaa, detta är mina senaste inköp då. t-shirt från vero moda, linne och jeans från gina. kjol, väska och rosetterna från hm. jackan och skorna från veromoda alsooo. nöjd tjej :)

F O R E V E R Y M O M E N T




kom hem, mammade hade gjort pannkakor, yey! fick en fin ljus ihopvikt pannkaka. mamma: den är bara lite knaprig på andra sidan.. HAHA, den va kolsvart! söt mamma.






haha, emil o jag hade rullstols race i skolan,..

JAGVET jag har ingen baklucka buhu

liten samling med bilder från den senaste veckan. ska vila upp mig rejält nu och sen kör vi den sista veckan innan lovet! gööött :)


J A G S N O R

namn: sofia sia össmar
piercingar: 8 i öronen och i naveln
längd: 1.67 maybee
skostorlek: 399999
hårfärg: blondie!:D
är du kär i någon: men okej då.
tänker du på att ta självmord: näää 
vilket shampoo använder du: matrix shit 
vilken parfym använder du
: a la naturaleee
gillar du berg-och-dalbanor: jaaaaa :D

SENASTE

låten du lyssnade på: this time - dj antonie
personen du ringde: oskar
personen du tänkte på: hih
personen du fick sms av: börjar på o haha

ANTAL:

gånger du varit kär: oj. typ, 4? shit
gånger ditt hjärta brustit: aso jag lever nu så tror fan de är helt ;)
gånger ditt namn varit med i tidningen: fler gånger än vad jag kan räkna till. i'm so famous

vad är du allergisk mot: livet
var har du ont: magen, huvudet, foten!
använder du hårspray: jajje.


T H I S B E A T I S S I C K

heje. blev inget vetlanda igår, eftersom "några" körde ihjäl tiger så var alla hemma ledsna och oroliga för att de skulle hända nåt påvägen till vetlanda, eftersom de va sjukt halt på den vägen igår. men vafan gjorde de? haha, einar o jag hade sketa kul ändå och åkte runt med oskar o rikard. va rätt lessen för tiger, men lite kladdkaka och nåt spel som liknade bouncing balls som oskar hade på sin mobil gjorde susen haha. idag är jag bakis som en jävla gris tjoho :o kanske ska till einar ikväll, eller följa med ewe på hennes match.

älskar dig gumman. vill inte att du ska va ledsen, r.i.p tiger<3

Tiger<3 kommer sakna dig. Ha de bra. R.i.p<3

Tiger<3 kommer sakna dig. Ha de bra. R.i.p<3


O N E Y E A R A G O

jag tänkte jag kunde göra nån tillbaka blick från förra året, bara för skojs skull hihi:)

och vet ni vad?! idag för exakt ett år sedan gick min dator sönder för första gången:O åh, kommer ihåg hur ensam jag va... HAHA. då hade jag min lilla datorhörna juu o där satt jag varje dag i flera timmar, saknar den hörnan!

hahaha, söööt!
och ja, då var jag väll allmänt knasig, som jag är fortfarande haha

vi hade precis skjutit upp våra (failade) raketer på fysiken, o jag blev lika fakking rädd varje gång vi skjöt upp en.. haha

de va vid denhär tiden som jag färgade håret skit mörkt, buhu.

I T 'S N O T W O R T H I T


aso, fan vad jag älskar livet, att bara leva! visst, det händer nästan alltid nåt skit osv, men bara ta skiten o lev vidare. jag mår så jävla bra nu, livet är bra :). imorgon är det helg o jag ska först umgås med min fina mammi o ewe. sen fest med fint folk. bra ju. och jo förresten, jag älskar min klass!

T O O B A D F O R Y O U



men guud så fint att jag ligger här o posar med medie boken hahaa! jag är dö trött. och har prov imorgon, men eftersom jag inte pluggat ett skit så får jag ta det i sista sekunden (som vanligt) och plugga röven av mig nu. haha nej ingen röv ska av här för fan.

idag på lunchen hämtade mamma mig så drog vi te donken haha aaw mys med bibbi mamma o robert :') sen hade vi bråååttom så vi sprang runt o stressade o hann inte med så mkt så ska tillbaka på fredag o shoppa mer haha, måste ha nått nyt... >< idag så hittade jag iaf, torrshampoo, lite tjockare tunnstrumpbyxor haha, vantar, uggs och en aaaaas gosig vinterjacka som jag är über nöjd med. ska visa, nån gång i mitt liv..

imorgon efter skolan blire hultsfred med einar och frida. sen dö. pusshej leverpastejj

D I A N A K R I E G . B L O G G . S E

ph_ tagen av diana, redigerad av mig i ps3 :)

och allt sa pang och gick i tusen bitar, muren jag trodde jag hade byggt upp visade sig vara en illusion








min lördag med älsklingarna!

nu kommer lite bilder från lördagen med annie och elin. hahah "söööt", saknar annie redan! men på lovet ska vi till henne :*..

på toaletten hos stenis :p

aw, gos<3

hahaha, vi kollade på en norsk film som va helt galeeeen och då var det med en sexställning som såg ut typ såhär... haha, därför vi står så muppat (a)
einar<3

annie<3

hahhaha, när vi kollade på filmen, som handlade om en norsk flicka och om att ha sex första gången, o flickan i filmen gjorde pinsamma grejer hela tiden hahah fan vad kul och jooobbigt o se, så här håller annie för ögonen o einar för öronen :p


vi badade bubbelbad utomhus först, as najjz! sen grillade vi o sen kollade vi film o muppade oss:) o då bjöd einars föräldrar dit massa andra som skulle bada med så de va fullt ös haha :p söööta

days like these I just wanna give you up



Cry baby cry baby cry, Go on and let it all out I ain’t leavin’ you now. And we can fly baby fly baby fly, Cry baby cry baby cry. Go on and let it all out I ain’t leavin’ you now, And we can fly baby fly baby fly

MP10♥







nu har den mesta av saknaden av min gamla kära klass släppt och man kan ju inget annat än älska min nya klass! hoho. kommer bli tre helsköna år och många skratt :)

baahahah



hahahha. döör åt bilderna. bibbi på första o mamma på andra. crazyy

min största skatt






de människor som inte gillar barn är fan inga riktiga människor, hur kan man inte göra de?! har luggit o myst med bibbi.. är dock väldigt svårt att få henne te o ligga still ;)

don't wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect






såå bra! hahah


there's no more chances

sitter i datasalen, och är inte glad!! min dator är upptageen, buhuuu! snart slutar vi iaf, längtar hem! måste plugga engelska, samhäll o mediakunskap, gaah! massa skit nu. +lite svenska. innan frågade en från trean vår klass om någon ville vara med i en radio teater eller liknande imorgon och spela en gammal tant.. hihi, jag sa att jag kunde göra de men tyvärr så skippar jag nog de, shit, kommer va alldeles för nervös o har ingen tid att "öva" idag när jag ska plugga.
såg på mammas fb att dom hade ätit kladdis i fredags. vafan? de missad jag, så idag så ska de bakas kladdkaka.. annars jä... haha :D
puss

we're invincible

ny favorit låt hähää, de är precis sånhär musik jag älskar:)) har radio nu, har bara skrivit en påa och en ava (eller vad man ska säga? haha) o de tog typ 3 minuter å sen dess har jag spelat bouncing balls..

kunde knappt somna igår;o jobbiigt.. idag efter skolan blir det att plugga massa och sen sova.

btw, jag avskyr måndagar.. baah

söööööt

HAHA, just nu blir jag undervisad av en skogsmulle! om skogen! haha såå kul, "söööt" ;)

ehm ja.. detta är då en tallgallring.. tror jag de va(a)

babylove



bilder :)


einar o jag förra helgen hos nickeee

annie o jag på ica igåår:*

you are everything that I could ever dream of


vaknade för typ en halvtimme sen, jag somnade igen när jag kom hem. var så förbaaannad när jag vaknade haha, vet inte vrf, men nu är jag cp glad hihi? weeird. gårkvällen va kaanon, massa skratt med annie och elin, SÖÖT! hahah mitt nya ord "sööööt" och "flakmoppe" xd annie har massa bilder som jag hoppas läggs upp på fb eller liknande?:) ska la berätta lite mer sen om jag orkar.

hahah vet inte vrf de finns massa bilder på just mig o emil men vi är väll dom två linslusarna i klassen;)


It aint the end of the world

It aint the end of the world


when the wheels comes down


ph_emil och jaaag i skolan igår :)

tjohooo, sitter här och ska snart fixa mig, einar sitter breve ;) hihi. igår åkte vi ner te byn och åt pommes hos romeo mannen, sen kom oskar o hämtade oss för vi frös arslet av oss... HAHA jävla mupp. dom åkte o bytte däck o skit i västerarp o sen åkte robin oskar andreas einar o jag runt lite till målilla, tappade bort oss i skogen, åkt och kollade på gallring (xd) och einar hörde nån skrika ute i skogen?;) hahah bättre underhållning får man fan leta efter, jävla muppar :) dock tappade jag bort min ena vanteee :(

nu har jag rensat massa på mitt rum som jag ska slänga, så skönt. senare ska vi till einar och bada bubbelpool, och sen får vi se vart ödet för oss...;)

puuss! 

till' now, I always got fights on my own

ph_bild på mig från vår första photoshoot...
tjennna! är klar med min jukebox nu, gööött! och strax ska becca och jag börja göra ett spel :) kommer bli massa kul! lär väll bjuda på cambilder sen som vanligt haha. kolla min media blogg om ni vill veta meeer :)
såhär ser min jukebox ut:) tänk på att jag har byggt allt själv, därför ser den inte så flashig ut;) (klicka på bilden för att se den större)

we're all falling apart, we're all dyin inside


hahaa munter rubrik! men de är typ så jag känner nu, håller på å dö av all stress, allt som borde göras men som inte görs! och så är min blåa kamm borta. fml!! om jag bara inte kunde hänga upp mig på småsaker...-.-


I have to confess, you make me weightless

Bouncing balls och Human Centipede


tjenää! har svenska nu, sitter vid macarna som vanligt, myys. Kollade på en trailer till filmen Human Centipede på lunchen, uuusch!! jag mådde illa som fan sen haha, så äcklig film, åååh, om ni tror ni är tuffa så ska ni kolla på den! och så har jag blivit extremt beroende av bouncing balls (igen)! fast jag förlorar alltid på samma lvl-.-... but i don't give up hähä
emil hackade min fb också-.- haha, jobbigt!
ph_ jag slår emil :D haha

left my mothers mother, without so much as a kiss



Drömbrädan, typ



aaah, så söt! hihi. dock är det en barnbräda, men vafan.. :c

you know that smile you always fake



hejee. jag är så fakking smaaart o glömmer boken med anteckningar i skolan när uppsatsen ska va inne imorgon-.- får skriva de på håltimman ist. idag började vi spela in vår andra film, hahaaa, den kommer bli galet bra, känns det som nu iallafall! :D kan ge er lite smakprov: den innehåller ost, en toalett, en vägg... hihi. så himla kul o göra film!

slutaaa 'stalka' mig! de är så obehagligt så de finns inte, snälla du :o är inte de minsta intresserad... HAHA mp10 fattar.. ;)

cry me at the ransom

gjorde romeo mannen ett ärende och han bjöd på massa pommes. skön gubbe. luktar dock förjävla mycket svett... och hej på er. jag ORKAR inte skolan imorgon, klarar verkligen inte kylan och allt pluggande och hinner inte sova, tur de är lov snart! och snälla ge mig helg, hihi hoppas de blir riktigt mys... mja dedär får ni ta o grubbla på. medans jag grubblar på mina fula tics som jag (enligt klassen) fått av brillsen... jag blinkar sådär jobbigt nivet? känner mig som en äkta tönt i brillorna-.-

de får bli linser snarast.


 


somebody shake me cause I must be sleeping



maybe I still love you, I guess I do. but there's a reason why we splitt up and it's still there






trött tjej. snygg pose med. hahaaa, shitpommes. nu orkar jag fan inte med skolan längre. idag på radio lektionen så levlade jag iaf til lvl 6 på bouncing balls...(a) va med på idrotten juue:D stort + till mig moahaa. dock skulle vi bara testa vår puls o sånt.

ge mig helg. ge mig dig! puss

mitt liv fortsätter utan dig, men det är inte detsamma.



högstadiet va ju bäst. nicke o jag pratade om att henkiiii har typ gått upp i rök:O nån som har hört av honom sen vi slutade? han är typ.. bortblåst!


you know I wanna believe that we're a master piece





fular mig framför camen! hähää. ahopp, är dödligt trött och har inte pluggat, får ta de imorgon. väntar på att de ska bli varmvatten så jag kan duscha o sen sovaa... inviger brillsen i skolan imon. iih, spännande.. på tal om brillsen så har jag skit svårt att vänja mig, blir yr av dom haha, är inte van vid att se allting så skarpt ;o

the connection between us drags me to u. it always drag me in the wrong direction

 

so why wont you just be a simple man?






tjenixen! hemma nu, har kollat ewes innebandymatch och sen följde jag med till kyrkan för tilda skulle få sin bibel som alla sexåringar får (hon är dock fem haha) :).

gårkvällen var så sjukt kuul hahah, hela denna helgen har varit lyckad! såhär skulle alla helger vara:) va hos rosberg, förfestade hos nickeee med alla goa gubbar +eino! träffade ALLT MÖJLIGT folk hos rosberg, bla min syssling som jag träffat typ 3 gånger i mitt liv? hah.

nu ska jag vila, äta, duscha, plugga, städa och packa till skolan. life is good... :)

kan du säga mamma?

ska gå och borsta tänderna nu hähää, dosa med bibbi och äta mat. sen blir de nog rosberg ikväll. pusshaaaj

för er ska jag göra det tusen gånger om





<3

ågud. 4 timmar sömn inatt. kom hem kvart i 6. haft sinnes roligt! skrattat, dansat, käkat mjölkchoklad!! och snart drar vi igång igeeen! morgondagen kommer vara ett hel*ete och jag kommer vara helt slut men nu ska vi ha kuuuääl! puss.

jag har famlat i mörkret, men i dig såg jag ljuset


jahopp. brillorna på nuråå! haha, marken är typ 1 meter högre upp känns de som nu så jag typ snubblar hela tiden hahah, är riktigt förvirrad nu. men jag vänjer mig snart! helt sjuuukt vilken skillnad det är på ALLT, hela min omgivning är klarare liksom, så jävla läskigt vilken syn jag har. fy.

men aja, är hos einaaar nu o vi ska partajja! hihi. bus.

jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaxs


jag har (precis som många andra) fastnat för den här låten. tjena vad bra, fin text.

men för dig skulle jag göra det tusen gånger om


jag saknar när du var en del av mig. jag saknar alla nätter och kanske tillomed allt tjafs. jag saknar att du fanns där 24 timmar om dygnet..


why should I change, when you're suppose to want me



ph_tagen igår av mig på fotorundan :)

tjenixen. jag är helt slut, och skit irriterad typ. men imorgon är de fredag och de peppar vi! ta tidiga hem från skolan, åka till hultsfred och fixa glasögonen, sen festa med einar! hur bra som helst, hoppas de blir badtunna igen :D pappa jobbar kväll denna vecka, de är så tomt utan honom :c och detta påpekade mamma innan.. så hon tyckte att vi skulle trösta oss med en fet godispåse ikväll! (det märks att mamma och jag är släkt HAHA)

colors and shades




We're like fire and rain

bild från igår. finns massa mer på min media blogg! nu ska vi ha svenska och kolla klart på freedom writers, en sjukt bra film!:) sen har vi engelska o då jävlar blire o jobba på, för vi har tydligen tills nästa torsdag att skriva ca 1000 ord :O men de är inga problem... pussen.

ja tänk för att jag har lärt mig nåt..

jajjemän, äntligen har jag lärt mig nåt!! haha nejmen seriöst, jag har kommit på att det är sjuukt kul att bara ta en kamera och gå till nåt ställe och fota massa fina grejor! (dock finns det inget bättre än att stå framför kameran!) hihi.


(oredigerad/redigerad)
här är en bild som becca tog på saga under vår första fotouppgift. jag älskar bilden! den e frän.. :)

you can drive me insane, but I wouldn't change a thing




åh, så fin låt. älsklar den(a) hihi...

har typ huvudvärk och är helt seg i kroppen... imorn då jevlar ska ni få se på bilder HAHA hade fotorunda idag igen och vi kan såklart inte hålla oss seriösa hela tiden (inte ens halva hihi). så mys.

we are like living art





haha, förlåt att jag öser glasögon-bilder över er :$ men jag försöker liksom vänja mig vid det hehe... sitter här o e hyfsat färdig för skolan (shit, i måndags gick jag upp vid denhär tiden ><) ska bara springa ner o dricka älsklings mjölken o äta frulle. sen idag ska jag visa skorna jag köpte igååår, skit nöjd hihi:) btw, jag ska inte gå med bågarna till skolan om ni tror de hihi, har ju inte fått glasen å de ännu...

och nu tillbaka till det musikaliska träsket





har lite svårt å vänja mig... har ett par till bågar hemma men dom är typ likadana så, domhär fastnade jag för direkt..:)

hej jag heter sofia glasögonorm össmar




jahaaapp, såhär kommer jag se ut numera dåra. fast har ju bara bågarna hemma nu, glasen o allt får jag på fredag :)... hade tydligen skitdålig syn haha, shit, känner mig rätt handikappad nu:s.. kommer aldrig få köra bil utan glasögon, har tydligen bara "halv syn" xd alltså är man blind så har man 0.0 och en normal syn är 1... jag har 0.5 ;o fan så illa. usch. brillorna ser lite bättre ut irl...

do I make you feel like a man?



lilla pälskling!

robert o jag åkte ner o köpte babbrulle och pizza och medans vi väntade på den hälsade jag på på prolympia :) träffade lilla tiinaa, naw. nu ska vi strax åka till hultsfred. karin ikväll hoppas jag, love u palle, nomatter what!

why wont you make me feel like I'm the only girl in the world



alltså. shit, jag har verkligen häftiga humörsvängningar. hihi. nu är jag så himla glad, frida och jag smider planer om bla våra kommande bussresor tillsammans! japp, den busen har bytt till fordon i vetlanda, JIPPI jag kommer ha en av mina älsklingar i vetlanda.. nu fattas bara lilla irrepirre
:*

ingen skola för mig imorgon! ska till optikern så skulle ha tagit tidiga bussen hem men eftersom vi har sovmorgon först så hinner jag bara gå på en lektion innan jag ska ta bussen hem HAHA.. lite onödigt. så jag ska hälsa på på prolympia och sen blir jag säkert glasögon orm. min syn suger! o så blire säkert att handla på willys och där finns min älsklings mjölk!! jaa jippi



jag och frida på bilderna :)

I was always in a fight, cuz I can't do nothing right




frida gjorde min dag bra med underbara nyheter
naw,  jag älskar hoppbilderna. alla ser så glada ut:)♥
litet smakprov från fotorundan i fredags, finns mer på fb och det kommer ännu mer... pussen.

blääää

bläää, vill hem! orkar inte skolan idag. är så jävla borta, de är kallt och de är tråkigt. ska nog ta tidiga bussen hem, måste bara göra de där jävla testet på idrotten först :s


a seven nation army couldn't hold me back




nyvaken och dryg på bilden. så som jag är nu, kanske lite bakis också. har 0 lust att gå till skolan imorgon, ska gå den där skiten runt kvarndammen :s nejfy. ska gå och dö nu

you'll be falling in love







hahaaaa, bilder ifrån helgen med annie och elin/linnea. 
fan vad kul de va igår :D vi drog till jonte o möttes av fulla gubbar, så himla goa dom e, linnea o jag badade badtunna direkt typ och tror ni inte att alla skvätter ner oss så sminket och håret gick åt skogen-.- hahaha rasse jag o linnea skulle basta, fy fan vet inte hur men vi började prata om massa minnen (dom har ju varit 'halvsyskon') och tånaglar och skit, haha. så kul, pissade nästan ner mig så mycket som jag garvade >< sen kom de mer folk.

sånahär helger skulle de alltid va! woho.

jag är en riktig raggare, raggare, raggare!







sitter här med linneus. vi väntar på (sega) annie och elin, sen drar vi till stugan :D badar badtunna och fäästar! göttmos ju.

I wont back down this time, life has already bit me



hon
är sjukligt bra! heeej. sitter ensam hemma hos einar :| hon och annie åkte till hfred nyss för o fixa lite och strax kommer pappa och hämtar mig. när jag kommer hem så kommer linneeaa till mig o sen får vi se vart vi tar vägen. gårkvällen va fan tråkig, det roligaste var väll att åka till hfred o fixa lite isf? haha. gick ingen buss hem typelityp, men tur att det finns en snäll en som hämtar.

hahah, jag i våras.


gamla bilder..







fler gamla bilder...:')


I think about the little things that make life great






tre bilder från förra sommaren. hihi. sitter hos einar med annie och henne. blir väll jontes ikväll med dom och linneaa:* awesome. pussen...
GAH, vill ha dig!

in the heat of the night





hahah. så söt hon e. min älskling.

nu e jag sjuukligt pepp för kvällen! dock finns det ett stort problem :( jag hann inte hämta mina cider idag. så, jag har ingen dricka! fast... mamma köpte 2,25or till mig HAHAA. wow. hon e söt :'>

har massaa roliga/mysiga/busiga bilder som vi tog på fotolektionen idag, men dom får vänta tills måndag!
pussen.

brillz

ska ju till optikern på tisdag, kanske blir ett par brillor eftersom jag har sån sjukt dålig syn. lär ju se ut ungefär såhär isf, de är rebeccas glasögon;) hihi. LUNCH NU!

RSS 2.0