Bibbi-bomb...

Bibbi-bomb.. hehe..

Älskar dig syrran.

Hej. Jag är bajs-trött. Det har varit en bajs-bra dag, vi har smidit planer inför Lindis födelsedag nästa vecka, hoho..;) Funderar på nåt bra april skämt tills imorgon, Emil kommer ju definitiv blåsa skiten ur oss girls i klassen haha.. o Fidde (lärare) med!! Måste leta upp min mobil nu,.. att den alltid ska springa iväg, jobbigt :O Pöss.

Två trötta cheyor

haha sista bilden är så ful, fast samtidigt så gullig:*

When I thought it was over

jag har insett att min senaste kyss.. var väldigt fin
jag lyssnar på.. spotify's jobbiga reklam
jag pratar.. innan jag tänker
jag tycker om.. min klass!
min bästa vän.. ska jag vara med i helgen!
min första kyss var.. tyff
jag avskyr när.. jag inte är nöjd med mitt hår :(
kärleken är.. konstig
jag gillar.. skolan
jag kommer alltid att vara.. fjantig
jag är hemligt förälskad i.. bajs?
sist jag grät var.. oj.. minns inte :o
jag är glad när.. jag tänker på att jag stannade i vetlanda trots allt. pjuh!:D
när jag vaknar på morgonen.. vill jag helst bara somna om
innan jag går och lägger mig.. säger jag god natt till folk?
just nu tänker jag på.. att jesper borde logga in snart. ehe
idag har jag.. saknat becca!
inatt ska jag.. sova så sjuukt skönt
i morgon kommer jag.. skratta :')
jag vill verkligen inte.. bajsa ner mig...?

Jesper är skit duktig på att måla!

Empty bottles of dust

Mysiga bilder från skolan.

Vissa dagar är Emil skit jobbig o man vill nästan slå honom, men oftast så är han en riktig gullegris som bjuder på sigsjälv så sjuuukt mycket hahah! 

Men back to reality dåra.. Hello onsdag! Jag är helt slut, och Becca är fortfarande sjuk :( Men dagen har som vanligt gått fort, stack till karre en liten sväng efter bussen, där va ida och becca också, käkade och sen stack jag HAHA ;) Så ska de va! Nu väntar jag på att J ska logga in.. miss him. Pöss

I have nothing left to sell him


Ringde din mamma till doktorn?

hahah! så sjukt söt är hon..

Grades..

olding

lite betyg från senaste tiden:
svenska uppgift- VG+¨
html prov- VG (två poäng från MVG dock...)
matte prov- VG

scooore!!

You give me something to die for

Jag idag.. såå intressant he he! Dagen har varit mysig, fast tråkigt att Beccaa åkte hem efter första lektionen:( Annars så har jag varit med min Jesper.. Åkte med Jimmie och Frida hem, haha :D Så sköna ;) Va med dom hos Karro en stund när vi kom till Vrum, men sen stack jag en sväng till Karre!! Höhö. Nu blire mat, plugg, dusch, skype. Pöss!

ALL BLACK

Tjohej! Idag har jag varit svart, höhö! Solen har skinit och jag har varit glaad:) Vad kan man mer säga? Väntar på käk och sen blir det nog att sätta sig och plugga lite matte, vill ligga lite före nu när vi börjar med nytt kapitel höhö.. Oj, vad har hänt med mig? Jag har börjat tycka om matte.. :s

Hej jag är ett nervvrak,

,typ, på grund av mitt hår. Jag har varit helt förstörd både igår och idag (löjligt, ja), men nu får de va slut på gnällandet, det finns så otroligt mycket större problem än mitt j*vla hår här i världen. Så det är bara att gilla läget och ta tag i att! Punkt slut.

Säng-häng med Bibbi!

och bara för jag vet att Becka är galen i Bibbi, så bjussar jag på två till bilder från imorse..



Sen så e de dags o börja ragga runt

Jag har en sån sjuukt rolig film på när Ewe & Tilda klär ut Bibbi hahah.. Man kanske skulle lägga upp den? Hmm.. ni får nöja er med dessa print screen's sålänge ;)

En cream cheese & en cola utan is.

Jag hade så shyykt kul igår kan jag ju säga! Fast kvällen gick för fort.. Först massa skoj i bilen dit haha, "hastighetsreglen" "viktigpetter" omg x) Sen så hade tydligen Fredrik o dom planerat att vi och Martiiin skulle åka ut till Östanå och elda?! Wtf, svinkallt ju! +att de va earth hour då, så dom hade släckt ner alla lampor där så man såg inte ett skit :( Men lite kul var det allt, fast sjukligt kallt. Sen så drog vi iaf in mot stan, (vid interflora såklart haha), sen mot donken. Hahah "jag vill ha en cream cheese och en cola utan is" x) aja, ni fattar ingenting ändå men kul vare iaf!:)

Baby we're burning

Kommer bli en gryym kväll! (så ska man inte säga, då blir de inte så..) Ska strax åka ner till Karro och sen blire o åka volvooo;) Hahah, nemen, skämt o sido, åker till Vetlanda och hoppas på att träffa massa fint folk, käka på donken o ragga runt vid interflora.. ha-ha. puss!!

Bilder från Addes iPhone hahaha....


Är så sjukt missnöjd...

ursäkta min stil haha..
Jag är så sjukt missnöjd!!:( Usch, är så ledsen.. Kommer ni ihåg bilden jag la ut på den nyans jag ville ha? De är ju inte ens i närheten! Visst, jag är väll dålig på att förklara, men sandfärgat ser ju ändå inte ut såhär?! De är ju grått... Ska tillbaka i veckan och färga tillbaka till helblond. Blondie forevah<3

07:56??

btw, vad fan gör jag uppe nu?:O klockan är ju inte ens 8!! wtf...

I'm holding my breath till u come back

Hej! 1. Jag har varit hos frissan, blev inte nöjd (surprise?) 2. Igår stack jag till felix, Alex och Christian kom o mötte mig o när dom rabblade upp vilka som va där så nämnde han även ANNA!! Blev helt galen, OMG<3 Hahah, så jag hade as kuul igår! o Sen kom Fanny med, o Friiida, o massa folk:) Drog en sväng till Romeo o handlade käk och han trodde jag va packad (inte så konstigt med tanke på att jag va med Anna haha o vi blir ju som vi blir tsm..) Dock spårade väll festen ut, men vad gör de om hundra år?:D

Kvällens skönaste: Men han skulle ju aldrig slå honom...hårt.
Hahah! Det hade dom väldigt kul åt ;) Kvällens intern fosho!

Det ska göras med stil!


Bibbi pratar i telefon!


NO LIFE

men fan va kul jag har åt dehär hahahah
Är de bara jag som fortfarande är i bajs-åldern? Kom igen? Nån?...

BILDBOMB

Eftersom jag måste säga farväl till min mobil imorgon så har jag rensat den och lagt in massa fina grejor på datorn, här får ni ett (stooort) smakprov!
bånge?
hahha herre guuud. anna?!
hahah lilla mathiaaas
affiii<3
minnen!

Den här stan kan få mig så låg

farliga cheyen

Galning

Dom är ju galna på riktigt!! Ner med Gaddafi fö helvede säger jag...

Beat on the brat with a baseball bat

hej jag gör gymnastik övningar i camen
Hej. Jag är sjuk, men jag gick till skolan både igår och idag pga matten. Imorgon tänker jag gå till skolan bara för att jag vill, jag gillar skolan (a)
Idag hade vi även dansdag, haha;) shiiit, de va kul ju! Lite jobbigt först att man ska dansa med nån random kille men, det är va man gör de till liksom;) Dissade dock mina kavaljèer när det va bugg, för den måste dansas med Beccaa!!
Har pratat med Annie i telefon i typ en timme, mysigt! Hon e bra hon.
Nu taggar vi fredag!!

btw, gillar min nya t-shirt starkt! pöss

-

Okej, jag är stark.
Men det här gör faktiskt ont.
Idioter.

I can see us together

två gamla
Tjenaaa! Sitter här och äter min fjärde portion pasta och ostsås sen jag kom hem.. Har en "eat til' you drop(pop?)" period igen, heheh x) Tror pappa kom hem med massa gott nu me så får avrunda detta inlägg nu haha..
Hade dans på idrotten, Becca o jag va gryyyma!! Hårdrocks bugg liksom, wihuu. Känner att jag håller på å bli sjuk.. På fredag blire frissan *happy* :)

Pöss!!

When we were young


-


Aint got time to take it slow

random pic
Söndag igen, underbart! Käkade kina reser sen igår till frulle (inte helt fel att 'dom' missuppfattade fars beställning av friterade bananer så vi har typ 2 lådor kvar haha! shyykt gott!), ska städa lite på mitt rum och sen blir det en skön dusch.. Imorgon är det skola igen! Pöss

It can never be replaced

"no matter where we stand tomorrow, we'll still share the sorrow"
tittar på massa fina bilder från gamla tider. bra tider.

Hårfärg?

ph från google!
ska ju dra till frisören i veckan och göra lite slingor, så har suttit och kikat lite på google efter nån fin nyans, o den på bilden är riktigt fin:) kanske ska ha lite ljusare dock.. höhö. pöss!

I never promised you anything

Så sjukt fint att vakna av att solen lyser!:) Trots all dum snö som kommit igen så är det verkligen vår väder, såå fint!
Har varit och åkt skridskor på sjön med Ewe, nu väntar jag på lasange, mumma!

You were fake, I was great

Heej! Skolan va bra, som vanligt. Fick sms från Emil på morgonen att han stod ute och frös eftersom ingen hade kommit ner till media än, när jag kom ner hade det fortfarande inte kommit nån. Nästan hela klassen hade hunnit komma när Fredrik äntligen kom höhö. Sen var vi ute och fotade en stund i snön, och efter det var det dags för fredagsfikat!! Elsa hade gjort ett suveränt jobb med en tårta hoho :D Underbart sätt att avsluta fredagen!

Nyss klickade jag och mor min hem lite från h&m också, så nu har jag nåt å se fram emot hoho,

Tsunamin,

alltså, de är helt stört! länk

-


Lite sköna bilder!!


I will be (fucking) popular!

(Hittade mobilen!:D)
Haha, rubriken! Beccas o min favoritlåt hähä;) Shit, skolan har varit busig (och mysig^^), imorgon är det dags för fredags fika igen och Elsa har bakat tårta till de :D hahah, kommer bli awesome!!

Alltså, jag har lytt tandläkarens råd att inte äta godis i veckorna nu ett tag (typ), men hittade nyss lite marabout daim och en påse Ahlgrens bilar i min låda som jag lagt undan, ååh!! Vet inte om jag kan motstå det alltså..

Tycker jesper borde komma till skype nu, bums! For your information...

GAAAH

Just nu är jag gråtfärdig och skitarg! Vill ni veta varför? Jo, jag har lagt ifrån mig min mobil någonstans igen och jag hittar den inte.. :( Haha, den här bruden behöver sova!

Grattis bror!

Idag fyller min fina och enda bror 18 år. Shit, helt sjukt vad tiden går fort! Jag kommer ihåg när han hittade på en himla massa bus och jag hängde lydigt på, när han, jag och Ewe lekte med lego hela dagar i sträck. När vi smög upp mitt i natten för att spela "The Sims" i flera timmar hahah.. När han ramlade i skidbacken och bröt nyckelbenet :(, tror aldrig i mitt liv att jag har varit så rädd som jag var då.
Jag minns alltihop som om de vore igår och är så glad att jag kommer ha min bror och alla våra minnen livet ut.

Jag har världens finaste, snällaste, raraste, ödmjukaste bror som alltid ställer upp.

Just sayin!

There's nothing to it

Hej. I have nothing to say. Eller jo, några saker

-Vissa människor på bussen borde lära sig att fråga om man kan sitta brevid istället för att stå och glo som ett fån tills man flyttar på sina grejor..

-Och sen att endel sätter sig i sätet längst ut fast än att man sitter ensam bara för att man inte vill ha nån brevid sig,
det är inte ok!! (Eftersom vår buss brukar va rätt full osåå)

-Varje gång jag svarar på min kära mattelärares frågor (som förövrigt tror att vi går i lågstadiet), så kollar han på mig som om jag vore en liten bebis o bara, "Braa-a Sofia!!" och är jätte förvånad...
Kul ju. (Haha, nemen, han är väll söt...)

-Både jag och Rebecca är extremt lättroade, skrattar åt ingenting och 24/7, tänkte att ni ville veta det..

-Jag har fått en köldskada på min ena stortå!!!!

Tror jag vaknade upp på fel sida idag.


Talkin' bout my babe

Hej! Idag körde vi sista passet på gymmet för denna termin och det firade vi med Chili Thai efter hehe;) Dock va både becca och elsi sjuka haha:( Sen hade vi svenska och där fick jag 0 gjort eftersom becca va sjuk hehe:( (vi gör arbeten två och två), klarar mig inte länge utan rebecca alltså haha!
Sen när vi kom hem så hängde jag med robert ut till hans favorit ställe (hans lilla verkstad) och han visade massa konstiga grejor som jag inte fattade något om. Typ hur ljudet på hans bil låter och basen i hans bil(?) haha, och en motordriven spark som dom där galna grabbarna har byggt.. Ja, en hederlig spark med en motor och ett däck på.. hahah. Shit alltså..
Sen har jag suttit och pluggat matte medans Lovvis, Tilda & Ewe har tjabbat med Jesper på skype. Hahah! Gud vad kul, söta är dom.
Nu blir det varma mackor och sen en behövlig duusch:)
Pösshaj!

Yendo Pink, mhhhmm!!

Billig, söt och råsa! Shit, gotta have it!

Alltså., stenberga ungarna på bussen borde...

Alltså., stenberga ungarna på bussen borde lära sig hålla käften.. Just sayin!


-

Usch vad hemskt..:(
artikel

Tårar kommer aldrig läka dina sår

Tjoheej! Drog och kollade på Ewes sista innebandy match för denna säsong innan, kommer faktiskt sakna det lite haha! Så mysigt ju :) Och dom vann!! Shit vad kul, (eftersom dom inte vunnit någon annan match detta året heheh) dom var verkligen sjuukt taggade o vann med 8-1!! Så kul :) iaf, följde med på deras avslutning sen med, och käkade kladdis hihi:) Nuu måste jag verkligen plugga matte, har sån ångest!! Vi ska ju "speeda" upp tempot så vi hinner börja med matte B i tvåan, så jag har prov på onsdag med har 40 tal kvar att göra hehe :( ajaa,

Beställde iaf dessa tooos-byxor igår!

Pöss!

WANTS!

Älskaaar den sista tröjan!!

And off we go!


Vad känner jag för människor egentligen..?

Har pratat med Jäspäär i skype (som vanligt?), han och Pierre är hundvakt hos Matte hahah, ensamma, i hans hus! Oh herre..
Pierre höll inte tyst mer än 15 sek. Hahaha, så störda, så sköna!

The sky is the limit


SugahPie!!!

Hon kan vara det sötaste jag någonsin sett! Finns en risk att jag kommer krama ihjäl henne en dag.

Please tell me you'll stay

Alltså, gårkvällen var shyyykt lyckad!! Så kul har jag nog aldrig haft på metro! Dans på högtalarna, massa godingar på dansgolvet, lagom onykter(a), träffade MASSOR med underbart folk!! Osv. Det var riktigt lyckat även utan Tove!;)
Idag mår man dock som man förtjänar hehe x) Men det får bli ett skön dusch o sen kommer lite släktingar, mys :D

Tell me what you see, when you look at me

Har sovit 12 timmar inatt, så sjuukt skönt! Vaknade av att Bibbi och mami försökte smyga in på mitt rum haha;) Sen stack dom till öppna förskolan o jag duschade o sooolade! Så sjukt skönt, fast nu är jag en kräfta igen (a)
Har äntligen hittat mina frisör saxar, så nu ska mamma toppa mig (y)
Jesper, Beccas iphone, min potatisnäsa & jag i datasalen:) Emil is tha paparazzi!

God Morgon från Bibbi & Sia :)


För ett år sedan...

..så hade jag med mig rätt mycket frukt till skolan
...så såg jag ut såhär en dag
...och såhär..^^
...så busade vi massor på matten:)
...jag busade hela tiden typ
...så var maja här en dag!
...så tosade jag med lillaaa bibbi:)
...så hängde jag med anå 24/7!

Legen...wait for it...dary!

Den här bilden är legendarisk!!
Karin och jag var liite packade och satt på mitt rum och fulade oss. Dagen innan hade jag varit på min systers klassfest och då hade jag haft med mig ett par råsa söta skor (bilden) i min väska som hon skulle ha till ett uppträdande dom skulle göra ;) Jag glömde dock ta ur dom, och när karin och jag sedan satt och skrattade åt allt och ingenting och hon plockar upp dom ur min väska, då dog vi verkligen.
Hahahahah, så sjuuukt kul va de! xD

<3

Går inte riktigt beskriva oss, MP10. Men de jag kan säga är att vi är galna, skrattar konstant, kan aldrig hålla käften, fular oss 24/7 och är dö snygga! (Fast jag ser förjävlig uut, hade en dålig dag. OK!)

Keep on rockin til the world ends!

ugly_laughing_gurl_94

Jag har blickat ut mot horisonten, för att ta reda på om jorden verkligen är rund

Hej. Skolan har flytit på braa as usual, imorgon har vi studiedag, ska bli otroligt skönt att få sova ut!:) Har massa fina bilder på största delen av klassen som vi tog igår, som jag måste visa sen!;) Otroligt vackra är vi hahah:)

Har även gjort några bra investeringar idag..!
godis..
& alkohol!

It's hard and believe me, it never gets easy

ewe<3.
Hej. Jag måste vara sjuk. Har varit så sjukt trött dom senaste dagarna. Tror jag ska lägga mig nu. Har räknat massaaa matte idag, jag är duktig. Imorgon är det html-dag, underbart! Pöss

Tove Styrke den 21 april

Heej! Jag är så sjukt glad just nu, mamma har antagligen skaffat ett litet jobb åt mig!:D wiie! Höhö.
Dagen började med att göra omprov. Ja, ni hörde rätt. Jag, Sofia Össmar har fått ig :( buhu. (Men till mitt försvar hade jag inte pluggat o de va ju liksom radio.. hehe) Och det gick iaf skit bra idag, fick VG-poäng men eftersom det var omprov kan man ju bara på G-.- Sen flöt bara dagen på as usual, fan va min blogg e kuuueel!!
Btw, Tove Styrke blir tydligen den 21 april* ist (?), det är en måndag ju :O Fattar inte hur dom tänker.
Pöss

i just can not say it straight to your face

Jag är busig. Jesper är hemma igen. Chips är gott!

Tiden läker inga sår, och det som inte dödar stärker inte heller. O så länge man landar på sina fötter klarar man sig inte, o det finns inga kläder som tål dåliga väder.

-

CRÄJSÄJ

Aso, har nåt abstinens efter en speciell mössa!! Haha (wtf?) ska köpa den first thing på måndag!!! Bara så ni vet liksom.

-

Hej. Kom nyss hem från backen, fick dra tidigare eftersom jag ändå inte gör någon nytta hehe x) Igår stack jag ner till Becca och möttas av mina goa cheyor. Stack hem o sov riktigt tidigt eftersom jag skulle jobba idag :) Ska försöka plugga nu, sedan duschen och sen får vi la se vilka äventyr vi ska ut på ikväll:)

You had me at Hello.

Liars, liars. You went back on everything

Hej mupp! Hähä. Ännu en skoldag har flygit förbi (flygit förbi?^o)) haha. Html hela dagen förutom en lektion dåra. UNDERBART! Älskar verkligen html (känns som att ni har fattat de nu hehe). 

Nu sitter bibbi här brevid och dansar till musik haha x) Cute. Nyss fick hon värsta utbrottet för det låg en ruta marabou daim i mitt fönster som hon ville ha men inte fiiick, hihi!! Sötnos.

-

älska we♥it!!

And I need you more then ever

Hejhejheeej. Shit, sikken dag. Började dagen med håla, och jesper va så gullig o kom tidigt för vi skulle göra engelskan haha,, Hade mediakommunikation (eller "Patriks lektion" som vi kallar den, alla lektioner heter ju typ samma sak, svårt å hålla ordning på dom!) efter de, hade inte så mycke o göra så satte mig o kodade lite html ist(y) höhö, skooj :D efter de, affe o diskution hela lektionen som vanligt (älskar't), sen bara flög dagen iväg typ. När vi hade slutat gick vi upp te skolan som vanligt o stod o tjabbade med Frida och Alex. Sen missade Jesper sin buss o de hade vi lite kul åt x) det som inte va så kul va att vi stod där o tjabbade o helt plötsligt så börjar Frida skrika, o så ser vi Virserums bussen åka iväg!!:( Hahah, så det tyckte ju Jesper va rätt kul, "den som skrattar sist skrattar bäst" hehe..
Men som tuuur va, så va mamma och pappa i stan just idag! :) Så vi kunde åka med dom hem.

Nu får det bli plugg och dusch. Puss!

Ewes dag idag!<3

såhär har jag sett ut idag + mörka jeans med hål på ena knäet (tough gurl) och svarta underbara låga converse! najsbajs. haft en asgrymt dag som vanligt:) på hålan skulle becca o jag te stan o köpa presenter o då hängde matte jesper o jennifer med :D hahah, så kul att dom va inne på gina. smälte ju verkligen in å så<3 x) sen sista lektionen fick vi kolla på filmen "megaman" eftersom vi är klara med reklamfilmen men inte dom andra..:)

btw HURRA HURRA för de är ewes dag!! hihi. grattis till min stora tjej<3 fast jag tycker tiden går för snabbt..

BIG BOOTY BITCHES

cause I don't mind it when you (woohoo) bring out the best of me
the way you (woohoo) show your expertice

asså åh. rebecca och jag har tappat vettet, eller, jag tappade mitt för länge sen men jag tror jag har förstört hennes sista hjärnceller. vi kan inte sitta still längre. fan så underbart! något som inte är så underbart är matteboken här breve mig..

hälsade på karre en sväng innan jag drog hem. omg. vi har inte träffats på mer än en vecka och det märktes kan jag då säga!

pöss!

RSS 2.0