GÖMDA...

tjoho! har pillat lite med designen nu... får inte ihop att med headern, men har iaf ändrat lite färger... haah det är inte lätt!
idag på morgonen hade tyskarna varit här och lämnat massa godis och vin haha, så gulliga är dem. världens godaste choklad har dem i tyskland!

började med boken "Gömda" förra måndagen eller tisdagen, den 28 tror jag, nu har jag 42 sidor kvar av 380;) riktigt obehaglig bok, har blivit helt psykad av den, och det står att det är en sann historia, men det protesterade mamma emot,
lite kort vad boken handlar om...

En kvinna som blir kär i en muslim (tror jag det var), han är som vilken man som helst men längre in i deras förhållande blir han konstig och obehaglig, han tvingar henne göra saker och förolämpar henne och blir sur, som vem som helst i början. men när dem sedan förlovar sig så går det över styr, när hon inte kan göra precis som han vill så slår han henne och kallar henne saker, enligt honom och hans religion så är det ok att göra så när kvinnor inte lyder. Hon blir sedan gravid och måste läggas in på sjukhus under nästan hela graviditeten pga näringsbrist. Han kommer nästan aldrig och hälsar på, men när hon åker hem en helg så säger han åt henne att stiga upp och laga mat åt honom och hans kompisar, men hon säger att hon inte orkar, då börjar han skrika åt henne och slår henne, sparkar henne i magen osv. Han fortsätter så länge, kvinnan vill inte inse, hon älskar ju honom. Barnet föds och han bryr sig inte så mycket, en dag gör han slut och bryter förlovningen. Nästa dag är han i hennes lägenhet igen och ber om kaffe och så kommer han tillbaka konstant, när kvinnan ber honom att gå blir han förbannad, och slår henne. Hon byter lås så att han inte kan komma in, men han bryter loss dörren. Han kräver att få träffa hans barn, som han inte ens bryr sig om.. Efter lång tid så träffar hon en annan man, dem flyttar ihop och han kände till den andra muslimska mannen. Dem får ett till barn och den muslimska mannen fortsätter knacka på och hoppa på dem och säger att det är hans barn och familj! När mannen sedan hamnar i fängelse så fortsätter hans kompisar att slå dem, förfölja dem, göra inbrott, förstöra. Dem flyttar till ett hus utanför staden och gifter sig, och tror att det kommer bli bättre, men så fel dem hade..

pöss!


Kommentarer
Postat av: mikaela

Är det din egen bok?! isåfall vill jag låna och läsa den efter dig :D:D:D:D:D:D

2010-01-05 @ 13:16:59
URL: http://miikaelagunnar.blogg.se/
Postat av: Anå Sidenbäck

grymt bra böcker :P har läst alla! :D

2010-01-06 @ 13:52:53
URL: http://shockad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0