SÅ SÖÖÖT!

den sötaste bilden som någonsin tagits på jesper lundgren :

MYS.

myste med Tilda lite innan när hon skulle sova. min lilla tjej.

HEJHEJ SMÅLAND.

hem, ljuva hem!<3 hehe, har haft det underbart på öland. vi har mest ätit (på riktigt), kollat american dad och duschat i kallvatten (eftersom familjen lundgren är alldeles för gästvänliga enligt mig hehe xd) 

utan tvekan en av de bästa låtar som någonsin gjorts.

ÖLAND I EN VECKA NU.

hej mina kära vänner, tänkte bara kolla in o berätta att jag åker till öland imorgon och stannar där i en vecka. ni får ha de så bra o ta det lungt på midsommar alla alkoholförtärare! ;) pöss!
hejdå från jespeeer
hejdå från matilda!
hejdå från bibbster
och slutligen, hejdå från mina korvtår!

~

massa kärlek

JAG KÄMPAR PÅ

gårkvällen blev faktiskt väldigt skoj. sen inatt drömde jag att jag fick en iphone 4(!!!), skit också, blev besviken när jag vaknade.. vill ha en! gah

sommarlovets första dag har varit ganska dryg hittills, fast ska nog åka ner till byn sen o va me fannu.

kul inlägg, kul blogg! jappjapp.



FYNDIGT!

Hittade en gammal tröja som jag tänkte att jag kunde göra nåt fint med...
& taada! en sket fin tubtopp blev de, ser dock mycket bättre ut på.

OVER AND OUT

LAST FRIDAY NIGHT

jahaja, efter väldigt många om och men så har jag bestämt mig för att spendera kvällen i virserum, med min huli, diana och jossan!

ska nog bli bra, kul o vara med människorna i virserum för en gångs skull ehehe...
naaw!

ALLA ÄLSKAR VÄLL H&M?

har britney spears maraton och råkade nyss beställa hem en jätte fin långklänning från h&m, men deras rea är så lockande! har ju dock redan beställt lite innan me som kommer hem nästa vecka, bla denna bikinin :))

I CAN, I WILL

nu är jag tillbaka på jorden.

blev visst att jag åkte till jesper efter skolan i tisdags, och igår, och idag igen.. ojsan ^^,
kändes ganska onödigt att jag gick upp idag på morgonen ändå, kom fram till skolan vid ca 10.10, och slutade 11.00... men kunde ju inte dissa beccas kladdkaka!;)

jesper och jag har spelat massor med chack (stavas det så?), och jag har inte vunnit en enda gång. sen har vi spelat en massa super mario war, och jag har bara vunnit några få gånger. kul att jag helt kass..

men tjena vad skönt allt känns nu!:) alla prov och allt skolarbete klart för ettan. MVG i multimedia och mediaproduktion. och så är det avslutning imorgon, underbart.

ne, nu får de vara nog. puss på er!

GODNATT♥


SKET FIN BYXDRESS!

GAH! en galet snygg byxdress jag blivit kär i..

hejsan hoppsan, började dagen med en trälig radiolektion, och anledningen till att jag tycker radio är träligt är för att alla radioapparater hatar mig!! skojar inte.. nu sitter jag här och fasar över att jag verkligen måste plugga samhäll. shit va sugen jag blev på internetshopping nu.... måste bita ihop ><

pusshej!!

~


What goes around, comes around

bilder från de senaste dagarna.

vårat modem gick sönder (för hundrade gången) nån kväll i åskan så har inte haft något internet, därav 0 uppdatering. 

i torsdags började det spöregna och åska i lagom tid till att jag skulle gå till stationen. blev helt dyngsur, överallt! men överlevde åskan iaf höhö.. tog bussen till jesper och genom led ett sjukt oväder! det blev strömavbrott, och vad finns de o göra utan tv o dator i livet liksom? (känn ironin), så jag somnade väldigt för tidigt.
på fredagen så blev jag sugen på pannkakor, så vi letade upp värsta amerikanska receptet och gjorde as feta pannkakor (se bild..)
drog hem hit i lördags, och sen idag åkte vi till oskarshamn eftersom lillasyster hade fotbolls match där, och efter det åkte vi till min fina moster o myste. 

nu är klockan mycket och jag är trött. tagga skola imon liksom, ehehe..

where the girls at?

hade faktiskt tagit kort på hur jag såg ut idag o allting för o visa er. men nu tappade jag bara lusten för allt. anledning 1: vi hittade kissemissen överkörd idag på morgonen. anledning 2: mamma skulle klippa mig liiite innan, men hon klippte mycket!! har suttit och gråtit en stund nu, haha. meees!

och så ett samhälls prov på de! gött.

It's the night time that matters

hej. sitter här o är sur över en sak, blöö. har håla nu, gör typ inget. spelade dock lite achtung med elsa och en galen emil innan.. ;) både igår o idag har jag haft långbyxor, och så har de visat sig vara sket varmt!! jobbigt. (igår så fick jag inte ha shorts för mamma för hon sa att de skulle bli kallt.... haha! o idag trodde jag de skulle bli dåligt väder..)

babe sov även hos mig inatt, om ni ville veta. tror minsann jag ska spendera några timmar med karin idag? skulle va fint.

my love

KÖR PÅ BILDBOMB FÖR ATT LIVA UPP STÄMNINGEN HÄR!

börjar med lite ego, sånt gillar ni väll?
sen lite bibbi, för beckas skull..
lite kärlek
DONE!

hej tråkig blogg!

i babes onepiece, som är vääldigt för stor men ändå ganska mysig.

FAN VA MIN BLOGG ÄR TRÅKIG! ska sluta blogga.
ELLER så plågar jag er med massa bilder........ får se.

R.I.P

har fått lite färg idag.. *yey*

på tal om annat..
som dom flesta säkert vet så gick fidde ström bort i torsdags, och jag har tänkt på det väldigt mycket. visst, jag kände inte honom jätte väl och har inte träffat honom på länge, men ändå så känns de så jävla konstigt, han är en såndär person som bara ska finnas där o som de flesta känner till.. tycker de e skit tråkigt att de blev såhär :(

för visst, det är naturligt att dö av en sjukdom eller liknande, sånt är livet och det får man lära sig att acceptera. men det här är ju bara en klantig grej och så jävla onödigt, en onödig grej som tog ett liv.
tänk att leva med att ha tagit en väns liv..

r.i.p fidde ström<3

ON THE BEACH

lite bilder ifrån vår lilla badplats idag.

Sova ensam...

knäppis bild. saknar redan min jesper. jobbigt... nu ska jag kolla massa avsnitt av SATC och sen sova, ensam. haha, jag är en fjaant. god natt!

JÄKLA SNYGGING!

två bilder på mig och syster innan brölloppet. jäkla unge te o ha blivit så himla snygg!! orättvist.

HEJ HEJ HEJ!

bara jag som dör av värmen? vill så gärna bli brun, men har tyvärr inte tålamodet till att ligga ute och pressa..
har också haft panik över att jag inte hittat någon bikini jag riktigt gillat iår,, eftersom jag faktiskt vill ha en trekants bikini och det finns ju typ bara bandeu (stavning?) bikinisar.. men nyss skickade jag iväg en order ifrån h&m och det blev en bajsig bandeu bh trots allt. kul info, jag vet!

vad har jag haft för mig domhär ledighets dagarna då?
gissa?;) haha. torsdagen blev en såndär riktig slö-dag som man bara slösar bort, kollar på film, käkar massa skit mat osv. men igår så drog vi till skirö med danne och harry och badade, fiskade, grillade och spenderade nästan två timmar vid harrys pappas bondgård i väntan på skjuts hem. då passade jag på att skaffa mig några nya vänner, höhöh :D
babe & danne badar!

mina små nya vänner!;) danne & jag gav dom även namn. från vänster: Conrad, Marit, Tiffany & Rutgard :D

puss hej!

Lax & tacos!!

Hej! Fick damp på min dator igår, bara så ni vet hehe. Idag är det lax i skolan, älska!! bara 45 minuter kvar... höhö
sen följer jag med jesper hem idag, ska käka tacos, mums! vi har ju faktiskt två månader idag, hihi.

hörs på fredag!

RSS 2.0