www.sofiasia.devote.se

hej vänner. visst är blogg.se skit tråkigt? joo jag vet! så nu sticker jag till devote.se.
häng gärna med!

dumma spotlife

hade tänkt byta bloggnätverk till spotlife.se, men de knasade sig massor så nu är jag skit sur på de me! kul. min blogg är så tråkig så de finns inte. ska göra nåt åt de snarast. nu ska jag nog sova, imon ska jag på kalas för min lilla tjej, Melina. myyys. SAKNAR ÄLSKLING

tjej med pms

två saker som kan göra en tjej med pms ganska rejält sur..

- när lillasyster springer in på hennes rum med grusiga fötter
- när hon upptäcker att vindruvorna inte var kärnfria!!
always look on the bright side eller varå..

and I don't care what anyone thinks about that

tjatjaa! åh, har glömt hur plågsamt det är o va bakis haha.. hade iaf en awesome kväll igår med Victoriaa!! träffade massor med underbart folk som jag inte träffat på länge, både Macke och HENKE!!!! min lilla gulleplutt som jag inte haft NÅN kontakt me sen vi slutade nian!! dog lite :) och min sysling Sofia Munther från skåne som jag inte träffat på typ tre år?? hittade henne mitt inne bland karrusellerna hahah... världen är liten!:D

ligger och käkar marabou just nu som jag fick av nån på marknaden igår som gick runt o delade ut de haha? o senare kommer babe och så ska vi gå lite på marknaden:):)

pöss påer!!

fina systrar♥


nya jeans, o de va på tiden..

idag tog jag ett stort steg, jag köpte ett par sköna och snygga jeans för över 200 kr! något snåla (jag kallar det ekonomisk) lilla jag har väldigt svårt med. alltså att lägga mer än 200 riksdaler av mina egna pengar på ETT klädesplagg. menmen, 400 kr fattigare är jag alltså nu. men åh så nöjd :)

tjena hallå hej, tänkte nyss på dig!

hej sötisar. gillar inte min blogg för tillfället, därför jag försöker undvika den, men säg inget till den bara!! tänkte iaf lägga ut lite random bilden från de två senaste veckorna :) faasen vad tiden går fort..

fräsh tjej. bild på en gudomlig blus jag köpte i oskarshamn när jag och lovvis övernattade hos mormor och morfar. hängde me mormor in på nån dambutik (;)), fyndade rejält eftersom de va 70% på blusen o den hade kostat 500 kr!

världens bästa älskade älsklings älskling. och mitt fatty lår :DD

bibbi surfar!

söt bussbild i tisdags efter frissan höhö, ser lite orange ut i håret men de är jag ikkee!! :>

hahah sötis jeppe vid datorn

tjockislår igen och yu-gi-ho (stavning??) -spel som babe och jag skulle spela men slutade med att vi tjafsade om reglerna ist hahah (a)

bibbi idag i biilen. åh va kul vi har haft idag haha!!

hahah, älskar bilden!<3

OVER AND OUT!

Vart jag mig i världen vänder

ooh va jag är festsugen!! va riktigt länge sen jag va de faktiskt.. ligger o lyssnar på go musik o längtar till helgens festligheter, marknadsfest på fredagen med snygging Victoriaa! o sen är de ju Rix FM i Kalmar nästa vecka me.. paarteey!
tre ganska random party bilder ;) fasen va långt hår jag hade på sista bilden!!

Fyra Fakking Månader!

tja grabbar! idag (måndag) har Jesper och jag fyra månader :) har dock inte kunnat träffas idag, men imorgon då jävlar, ska bara till frisören först :):):) tänkte att ni ville veta dee!
hoppas ingen av mina kära läsare får en hjärtattack av bilden♥

love him!

RSS 2.0