Hähähä, är påväg vill kiosken med anna. Se...

Hähähä, är påväg vill kiosken med anna. Sen ska vi käka lax :-D mumma. Tagga för ikväll, som sagt höhö ;) pySs!


[let's pretend for a second that you don't know me]

tar ytterligare en paus ifrån pluggandet och slänger in lite bilder från denna vecka

crazy. jag älskar att le, märks det? (fast det ser mer ut som att jag ska äta upp nån) ;)

 

denna veckan har varit jobbig. seg. jag har varit konstig, vill inte plugga. men alla har ju sådana veckor.

 

kyss :)



[I'm a genie in a bottle baby]

nu har jag äntligen öppnat so boken. (och så sätter jag mig och skriver här? haha) nje men jag har rätt lätt för att plugga in saker, men det svåra är att sätta sig ner och komma in i pluggandet.. borde ha gjort detta + kemi igår men gjorde jag de eller? nej.

 

btw så har HALVA paketet jag beställde för två veckor sen kommit hem idag. 1. 14 dagars leverans?? 2. varför bara halva?:< SUUG på halens!

 

som sagt, peppa som fää-än tills imorgon. till anna efter skolan, fixa och trixa lite. sen till einar och laga mat och äta :) sen börjar vi förfesta där sen drar iallafall jag och anå till.... får nog nte skriva det här :D hoppas på att det blir as-najz.

hahahah. dör åt bilden. förlåt anna :$ bild ifrån typ, september



My life , your entertainment. You watch me...

dsc05085 (MMS)

My life , your entertainment. You watch me while lm livinig. I walk, you follow. I talk, you hollow! ;) diggar mobilblogg, awsome :-D. Btw, jag blev utskrattad för jag trodde det fanns ett hav som heter stilla atlanten ? Eller jag tänkte nog inte efter så mycket :p höhö. Tagga tagga tills imorgon!! Woho. (Tummen ner för att bli utskrattad av irre sabbe och anna. Hihi)


Mobil blogg! Sitter i uppehåll och spelar ...

Mobil blogg! Sitter i uppehåll och spelar något roligt spel . Hihi :) kram .


ett till minne...

becka skickade lite bilder från liseberg förra året (äntligen!!;)) och då kom jag o tänka på chokladhjulet...

 

haha. det var så fult, och sorgligt :< jag köpte en hel bricka på chokladhjulet, jag älskaaar ju marabou :D och hoppade på första pris. becka däremot köpte ett ynka nummer.

tror ni inte hon vinner första pris eller?!?! en meeega size marabou mjölkchoklad :< hon skrek av lycka och slängde sig på marken, o alla bara glodde haha... ;)

becka och jag på liseberg. balder bff<3


[jag vet precis hur du känner, fast du aldrig sagt ett ord]

jag älskar våra minnen. hahah. kan sitta och garva ett bra tag åt allt,

fast nånstans blir skratten tårar.

 


I've been held back by something

öääääääeeh. ofräsch är bara mitt förnamn. det dåliga med att sova borta är att man liksom kommer efter med alla vanliga rutiner, iallafall jag :p +att jag inte hade med mig NÅGONTING till anna. hähää. tur att man har en permanent tandborste där då :d

 

har gjort en lista på alla uppsatser/prov/skolskit vi har april-början av maj och ÅÅÅH. flera av sakerna har jag inte ens börjat med.. fan vad jag ligger efter :< har ju haft det så chill hela april, men det är väll slut med de nurå :o så sen ska jag plugga so och göra klart kemin, så jag hoppar över träningen idag. KUL. och inte nog med det utan jag måste fixa massor inför helgen och köpa paket till både lovvis och frida som fyller år, de hade jag ju glööömt-.-

tagga som fän inför fredag :)


dolt fkn number

isch. för typ ett år sedan var det ju någon/några som ringde runt på dolt och sen när man svarade så var det helt tyst. jag var asrädd för de och stängde av mobilen ibland bara för de :O nu ringer dem igen. flera gånger har dem ringt nu. man hör när dem andas :o fast det är anna som svarar för jag vågar inte.

sover btw hos anna inatt.

godnatti.


[ska ut nu och spela...]

..fotboll. är hos anna. är pissenödig som faaään men det är upptaget uppe och finns inget papper här nere :O aja.

yäyäyä.

o-o-o a-a-a allvarligt talat, är det så-så-så såhär det ska vara?

nice att vara klar med fysikarbetet och bara chilla. sen musik, sen slutar vi tidigt!! wohoo. sen får man se om det blir att åka till anå.... :>

[puta, puta!]

ooh, que queque, muchas maracas!

hahah. något roligt och patriks line. spanska gillas

 


[allvarligt talat..]

 

..så är jag död efter träningen. min kondition är på botten, yääähähä. imorgon ska jag till anna efter skolan:) fast jag undrar om hon vet de, heheh :p men nu vet hon iallfall!

 

o-o-o a-a-a allvarligt talat!

 


[hey, soul sister]

har massor med bilder ifrån idag. bus på evp:n (Hk). mika fick vara med oss och OJ OJ OJ, smör och socker och vatten krig. tvättade håret direkt när jag kom hem ifrån skolan hehe ;) snart blir det fotbolls träning och OM jag är pepp.

 

pyss :>


[for taking good care of my heart]

jag älskade livet enligt rosa när jag var liten. jag tyckte hon var AWSOME. nu tycker jag att "ville" är mer awsome, och snygg :p men ändå, kärlek är fint :)


[shh! it's a secret..]

hahah. har kollat igenom de gamla grejorna nu. hittade massor skoj, speciellt en bok! haha! älskar att spara gamla böcker och kolla igenom senare :)

 

som vi pratade lite om igår, jag, frida och rebecca gjorde då en del konstiga saker när vi var små.. detta var en grej jag och frida fick för oss att göra, haha xd

jag och frida gjorde en hemlig bok, där vi skulle skriva vad vi tyckte om folk, typ vem som var dum och vem som var snäll. den var SUPERhemlig och jag hade den gömd under min madrass.. en dag när jag lekte med fröken bloom så råkade (tss) jag berätta lite för henne om denna bok. och hon sa "om du berättar A måste du berätta B" så vips hade jag avslöjat denna bok för henne. och hon lovade att inte berätta för någon.. dagen efter sprang hon runt och berättade om denna bok osv ;) haha och vilket liv det bleev!! en sån stor grej av en liten bok? och detta var typ i 6an. vi var bara små pluttar som skrev ner vad vi tyckte om folk eftersom att vi inte vågade säga det rakt ut :p


om en sak är säker så är det att vi gjorde världens konstigaste saker när vi var småpluttar. synd bara att endel skulle göra allt till en jäävla stor grej :O får man inte vara ett barn eller?


ser ni att massa sidor är bortrivna? vi var tvugna att förgöra dem :( hahah


pyss :D


[the notebook]

ska kolla på the notebook strax (nu jublar frida ;)) men först måste jag bära upp massa gamla grejor till mitt rum..

[[new stuff]]

har massormassor med bilder och saker att skriva om. men jag ORKAR INTE. är döö trött. igår var jag uppe från 05:30 till 01:40, nästan ett dygn!! och eftersom jag hade så bråttom till mika hann jag inte äta någon riktigt mat heller.,

 

nu sitter jag och kikar ut lite genom fönstret på en epa som körde in vid ladugårn (?) och hämtade roberts trimmade gräsklippare (??) ha ha. lite kul

dog lite när jag såg den här! :o

den är kort i ryggen

jeans

o vilas älskade jeanstights. skönaste!

massa nöjd. nu är det bara en sak som måste köpas till sommaren -en jeansjacka!

tjoflöjt!

 


[]

heey! sorry för ingen uppd. men igår vid halv 6 på morgonen gick jag upp för skulle till kalmar med ewe :) träffade einar och louise på tåget, nice. vart där till halv 3, missade nästan tåget!:O sen stressade jag som satan för att hinna med mika och frida till målilla, fest! det var lite segt först men riktigt kul sen, träffade massor med roligt folk :> skulle åkte med bror hem eller sovit hos einar.. men brors epa gick sönder och jag var as trött och orkade inte gå till einar. och vid typ 1 var anna påväg hem till målilla från något så då plockade dem upp mig :) naaajz! så nu sitter jag hos henne. ska kolla 1012 och sen stressa till 14.23 för annars måste jag åka med proppfulla växjö bussen :(

hörs när jag kommer hem,
pusshay<3

[:$]

HA HA. på söndag är det exakt ett år sen vi spelade in denna film. hahah. tha sia song!!


[frändz]

bilder ifrån idag.

frida, sven och patrik -dem är fkn bäst :) och oooom jag kommer sakna tyskarna när vi slutar!:<

haha, ni ska få se nån rolig film med frida och patrik sen :d


[hair hair and hair]

gilla!!! topparna har inte lika fin färg som resten av skallepäret, (+att camen ger inte rättvisa för håret. det är ljusare irl) men solen bleker ju håret sjukt mycket så i sommar blir det ju riktigt BLONDT. jag slingar "bara" håret :) blev lite extra klippt på topparna men håret var ju så slitet. annie är fräään!;)


?

ojs, jag använder opra hemma. men nu när jag sitter på fritidsgården, explorer, så ser min design knäpp ut igen. suck

[knappt två timmar kvar]

jag gillar regn. fast inte hagel. men bättre med hagel än snö.


[hårets historia]

kommer ni ihåg "Mitt hårs historia?" haha (lol), måste ju fortsätta på den nu eftersom att jag har färgat håret... 4, sanrt 5 gånger sen dess :p..

I was blond first.. ofc ;)

sen blev jag black N white :p

sen färgade maja och ida mitt hår :p och det blev ju som det blev höhö ;)

så då gick jag till annie och hon fixade te att lite :p

sen ville jag förstås bli brunhårig när det blev höst och "alla" färgade mörkare...

men sen ville jag ju bli ljusare igen, för att tillslut kunna bli blond igen :)

och här är vi nu, imorgon är den stora dagen hoho :D jag blir blond igen. aaah! :')

 


[inside of you, inside of you. there has got to be some part of me inside of you, h3h3h]

hämnden är ljuv hörru;) när du kommer hem så kollar vi på The Last Song och åker bort!


[:@@@@]

fään vad arg jag är...! det går inte att beskriva med ord. jävla IDIOT.

anna, ska vi åter ta operation destroy??

världens finaste bror och en nästan lika fin mammi hihihi<3


[cause love is not what this was]

hayhay. jag är d ö d. och jag har gjort absolut INGENTING idag :o ändå är jag trött? först satt jag nere med mamma och bebi och väntade på datorn som ewe skulle ha en liiiten stund, sen när jag äntligen fick datorn skulle mamma åka iväg och jag skulle hålla olivafis, DÅ kommer ingen mindre än robert och ska ha datorn i en sekund, men tror ni på det eller? HEHE nee inte jag heller. sen när man äntligen fått datorn så är man sååhäär trött och längtar till helg, fest och sommar.

(geh, jag ser lika förjävlig ut som jag känner mig..)

kisses.


[]

dör lite för denna klänningen

btw, sorry för hemsk bild på mig som maja la upp.. ;o bus


majaaaaaaaaaaa

hihii, jag har bajs tråk så här får ni två bilder;)
söööööööööööööt då ;oo
snyyyyygg :D

TÄVLING hos jllicious.blogg.se

jag är med hos http://jllicious.blogg.se/ (<- länk) och tävlar  om en hårförlängning från FHE!


you can't make it right when you know that it's wrong.

hay. för det första, DET HAR SNÖAT!! :< vid den här tiden förra året gick jag i shorts till skolan :o och träningen är inställd pga av snön, vi kunde inte klättra på taket idag pga snön och inte heller spela boll med småbanen!!

(n) på snön!

 

annars har dagen varit, seg. jag har inte varit glad men inte heller ledsen, haha? på so:n fick jag lust att städa skåpet (??) så då gjorde jag det. på matten fick jag panik, var så seg!! så gick ner med einar till café och hämtade oboy. jag gör mina egna regler... yep.

 

sen fick man visst reda på att man har nationella del C i matte imorgon!! var det bara jag som inte visste? alltid bra info man får (!!!!)

 

ne men jag e alldeles för pissed off just nu för att skriva nåt vettigt.

helgen ska iallfall spenderas med frida, mika?, fanny? fest är det som gäller!!

 

pösshay.


;PpPpPpP

alla har väll sett ";PpPpPp" grupperna på facebook, jag dör lite av skratt åt alla grupper. det blir bara fler och fler och sämre blir dem med. så dåliga att dem faktiskt blir roliga. riktigt roliga tillochmed :D här är några klockrena

 

50cent: "I take you to the candy shop" så har man godis förbud ;PpPpP

vakten: "visa leg!" så visar man benet ;PpPpP

"hoppar du så hoppar jag" så gör man inte det ;PpPpP

sean banan ringer: "köött fiifään" och så är man vegetarian ;PpPpP

ebba grön ringer: "är det varmt?" "ne" så är det 800 grader ;PpPpP

vi som tycker de ballar ur med ";PpPpP" fast så tycker man inte det ;PpPpPp

jason deluro ringer: "whatcha say?" "Inget" så har man sagt nåt ;PpPpPp

farsan ringer: "vad gör du?" "jag lever livet" så är man död ;PpPpPp

 

osv...! haha :D aa ni fattar grejen. natti!<3


[metro!]

har varit ute och spelat fjuttboll med dem små, haha, skojsigt :)

 

ska gå på metro ändå, fast än att jag tycker det är tråkigt. men mamma övertalade mig :o hahah..:)

men det blir nog nice med frida fanny och mikaela ;>

hahah. en rätt snygg och gammal bild på deva;)


[you fuck up my head]

"I was with others guys. I was over you. Of course I was. I rarely even thought about you anymore.

Then last night I saw you. I met you at a friend’s. We barely talked. But I’m used to that. We always did this. No talking and then suddenly we were back in each other's lives.

God, you are so hard to figure out. I wish I could have figured you out then. That would have stopped me from still wondering now.

Because now I've got all these feeling back in my body. Feelings I thought I no longer had - but know now that I'd just hidden away in a tiny box and kept in my heart (and maybe forgotten a little bit about.)"



lelove.



guess who's here...!?


[min dag i bilder]

hahahhahha, har denna bild på bakgrund på mobilen :d kolla anååå!

aw<3

hojhoj kasper!

hum.. patrik lurade upp mig anna och frida på gympa taket idag. mja dem lyfte ju upp mig så det var ju inga problem ;) sen när jag skulle ner blev det dock lite svårare ehehe, patrik och otto bara hoppade ner huxflux. likaså frida. men jag då? :o det flockades massa folk och alla fick komma med ideer och förslag på hur jag skulle ta mig ner, tillslut efter typ 10 min fick patrik stå där uppe och hålla mig under armarna och elli och einar fick ta emot mig där nere. ooops..(a)


[ställen jag slått mig på, på träningen]

högra skinkan (vi tränade straffar, sabbe eller nån sköt en stenhård boll RAKT på min skinka:()

ren/smalbenen x5 (fightades om bollen med jenny höheö)

höger stortå (fightades med jenny igen ;) hon klev med sina jefla taggiga skor rakt på min tåå :o)

och massa fler ställen!

efter träningen chillade vi lite...

jennööö<3

 


[AUGUSTI]


[]

I don't know what it is that makes me love you so

I only know I never wanna let you go

You started something, can't you see?

And ever since we met, you had it all on me

It happen to be true,

I only wanna be with you!

såhär fuckin blond blir jag på fredag. HAAAPPPYYYYy


[fan vad happyface!]

tog bort förra inlägget. grova humörsvängningar härva, nu e jag glaaaaad!

kom nyss hem från fotbollsträning. lätt att jag ska fortsätta :o as kul på gräs ju :)

+att på fredag blir jag BLOND och lördag kalmar med anna.

 

dock är det ingen lax på fredag HEHE :<

annars är det prima och

idag är det ju en månad och två veckor kvar till LISEBERG!!<3 kääärlek!


[oj oj oj, DISS!]

jag kom nyss på en sak jag vill dissa: det här med att vara fjortis, inte att ha smink och plattat hår utan fjortis FJORTIS. ni vet sådär som "alla" var för 1-2 år sedan? jag var väll inte nån superfjortis men ändå.

14åringar som leker fjortisar idag är så sjukt...fula. tröga tillochmed. inte för å vara taskig, men "det är bara sååå 2009"

det var de jag skulle säga ;> så DISS på år 2010 fjortisar!


[we belong to the music, we don't answear to you]

[bAXAR eftersom att jag har trååååkigt]

Lovar du att vara ärlig? okey do.

Du heter: Sofia
Smeknamn: Sia 
Låt just nu: i denna sekund: we belong t the music-miley och timbaland. (därav rubriken, he he)
Beroende av: vänner. familj. mat!! 
Vem behöver du mest just nu? typ, maja
Vad får du oftast komplimanger för? min hud fick jag alltid innan, men nu har man ju två fina ärr i pannan.. annars mina ögon. och att jag är smal. ppff! (fast nu har man ju gått på sig endel sen vintern ;))

Hur imponerar man på dig? genom att vara bäst!! ha ha. och att vara snäll

Brukar du skratta för dig själv? det händer (a) typ när jag kollar Americas funnies homev. älskar det programmet höhö!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? jag hörde det :) . från martin johansson (annas och min bror haha)
Vart bor du? ramsebo!

Trivs du där? OM jag gör

Hur ser dina vänner på dig? rolig, pratglad. fråga dem? :> 
Äger du några Converse? yes I do. och det räcker FAKTISKT med ett jefla par.

Sprit, cider, vin eller öl? cider/sprit

Brukar du bli för full? nopedope
Vad har du för mobiloperatör? telia

Har du haft sex idag? nej tyvärr :O

Hur svarar du i mobilen? "hallå?"

Nästa mål i ditt liv? färga håret, börja bry mig om mitt utseende ha ha.

Vem ringde du senast? sumpan tror jag, hahah "Haj de e kaspeeerr"
Antal timmar sömn inatt? vet inte. 11 kanske

Sov du ensam? yee :<
Tycker du om din pappa? klart

Brukar du komma i tid? jappjapp

När mår du bra? när jag är med vänner och familjen.

När blev du fotad senast? i fredags
Är du smart? ja! bara trögfattad... HAH

Är du aktiv i skolan? japp. oftast.

Vad saknar du? too much

Hade du en bra kväll igår? javesst, bara jag och datorn men det duger ;)

Favoritdryck på morgonen? mjölk/vatten

När brukar du gå och lägga dig? mellan tio och elva på vardagarna. helgerna blir det lite senare jao.. 

Är du blyg? jag kan vara det. tro det eller ej!
Sysslar du med någon idrott? fotboll. HAHAH. nejmen sabbe vill inte att jag ska ge upp än.. så går väll på träningen imon :>>>
Vill du hellre ha mail än brev? om jag slipper svara på breven så, brev (a)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? yes I do

Hur mkt behövs det för att du ska bli full? en del

Vad är det mest pinsama/sjuka du har gjort på fyllan?
Är du nöjd med ditt liv? jaa :) fast inte för tillfället

Är du bortskämd? alldeles lagom I guess :)

Vad gör du imorgon? skrattar!

Bästa känslan? att älska någon 

Värsta känslan? att förlora någon man älskar

[såg denna video på beckas blogg..]

...1:jag älskar han säger "tack så mycket" i slutet, haha 2:han har fan bättre vibrato än mig!! 3:nu saknar jag fiollägret och konserterna på kvällarna.. 4: fiol är så jäkla vackert

 


[sköööörr]

till skolavslutningen?

sandal?

fest/vardag?

[allt ifrån nelly]


[MATRIX]

new shit from matrix. zoom force, skyddande, schampoo & balsam.


[ännu mer]


[dj make me pump it up]

bilder ifrån igårkväll!! wohoo.


ha ha. jag skrattar

[there's something that I feel I need to say. but until now I've always been afraid]


jag kör mitt "jag bryr mig inte"-race. det brukar funka rätt bra

[stupid shit]

alltså idioooot! ;) fan vad arg jag är.. men alla har iallfall samma åsikter om den där lilla bruttan som tror att hon e så perfekt ;)

 

hemma nu. skööönt! jag är trött.. ska chilla vid datorn hela kvällen, gillart! och nu ska jag keka.

 

puss :>


[everything is never as it seems]

sitter i annas kök nu. ska snart hem, för pappa fyller år idag, grattis!<3 anna sover fortfarande (dah?:d haha) och jag hade svin ont i nacken och hälen när jag vaknade :o först när vi kom till festen igår var det tråkigt och bara massor 95or hehe, men sen kom det fler och det var riktigt kul faktiskt ;). sen fick vi skjuts av pia hem, tur det!:D

[sno sno sno]


jobbiga tider. mycket minnen. hate it

["henning porrsurfar"]

to tal 2 uppskattas hahah :D vi tjatade på vikarien att vi skulle få vara i datasalen eftersom att vi inte fick kolla på film som vi egentligen skulle... så nyss satt anna och jag och pratade igenom "to tal 2", kul jao :>
ska hem till anna sedan. fest ikväll hos ***** (nöjda nu???). det verkar vara många som ska dit som inte har frågat? "alla" säger att det kommer vara jätte rörigt så jag och anna ska leka vakter höheeö. kuwl!


geheh. gammal bild sen metro, melody club.<3

[nervös...]

jag är så sjukt nervös inför nationella i matte idag. om 40 min. pjuh.. jag känner mig inte alls förberädd och matte är inte alls min starka sida..:( (fast jag har VG i att? hah)


[lovleey ey]


hehehehehehhe. va rolig jag ser ut :$ jag dosade med bebban innan vid datorn. jag är typ den enda som kan få henne o sluta skrika barasådär liksöm. skills ju :') my baby baby balla balla<3

[tell me that we belong together..]


I'm missing life with you
when love was just a tempt
when you didn't know me and I didn't know you
although we loved eatch other
really bad

[how do we sleep when the beds are burning?]

heay! nu e jag glad. denna dag som var så jobbig och dålig i skolan blev mycket roligare när jag kom hem, hihiii:> mamma har varit på ovanligt bra(konstigt) humör haha;) hon satt och sjöng till "beds are burning" och sen kom vi på att vi skulle beställa nån tröja till robert för att överraska och till pappa för han fyller år hehööe:) så satt vi i typ en timme och kollade..(a) sen kom jag på att jag vill me haa.. så nu vid halv åtta skickade vi äntligen iväg ådern. och det satt lagom fint med kina mat mitt i allt.

+sportbh, bh och 2 par tights.


[mammas kommentar..]

"men gud, du slutar ju nian!"

[back to buisness]

mobba inte stavningen på rubriken tack :o. sitter i datasalen nu, är sjuk hungrig :O ska nog gå till café och äta lite.. sen KANSKE vi ska bada. eller jag tror inte att jag kommer göra det eftersom: 1. jag är redan förkyld 2. sjukt kallt! 3.inga riktiga badkläder 4.JAG ÄR RÄDD FÖR VATTEN/bada i sjöar :<

btw, har fått tid hos annie nästa fredag :> weeey!

[Baseball jacket red/pink]

fräsiga baseball jackor ifrån gina!


[anledningar att vara glad:]

*brevet om gymnasievalen kom hem idag, jag är "behörig" på alla valen

*ska till annie och bli BLOND på riktigt inom en vecka/när hon har tid

*ska lana på fredag med skolan, HA HA

*jag och anna ska till kalmar nästa helg

*den 23 aprill är det lax i skolan

*nellys "super rea" för medlemmar börjar imorgon, uuh ;)

*det är snart sommar!!

[someone once told me, you have to choose: what to win and what to lose]



hay! dagen har varit chill. men är sjukt förkyld. spelade "gris" med ewe och hennes kompisar på lunchen, ett ord: HAHA! när irre skulle skjuta så tappade hon sin klocka i marken (det är ingen sån man knäpper, den kläms ihop eller så hehe) när hon tar upp den ramlar glaset och något mer ifrån klockan bort :o när hon lutar sig ner för att ta upp det, och då går klockan av!! hahahhah.. alltså jag skrattar nu bara jag tänker på det, och det blev inte bättre av att jag var kissenödig med;) hiho.

jag ger nog upp fotbollen, inte min grej :) men va kul iallafall, kan ju spela med kompisar o så för skojs skull :>
hay!

[I new I wouldn't forget you!]

VAD HÄNDER MED DINA
VÄNNER I FRAMTIDEN?

Ta fram mobilen och slumpa


Alkolist: Elin Einarsson

Påkörd: Johanna Persson

Hockey stjärna: Maja Arvidsson

Rökmaskin: Rebecca Sonnerstig

Innebandy proffs:  Martina Nilsson

Nobelpristagare: Joakim Petersson

Snille:  Rebecca Johansson
 
Strippa: David Barraza (hahahah, mja han går ju alltid runt i bara shorts ;))


Fotomodel: Tova Kondradsson


Advokat: Karin Palm


Sångare: Linnea Bloom (hon har ju sjukt fin röst så det passar :o)

Vinnare på bingo: Rasmus Johansson

Uteliggare: Ulrika Barraza

Fattig: Sandra Gustavsson


Fotbollsproffs: Sebastian Sahlström

Pojk/flickvän: Sandra Lundin


[förklara ordet älska, älskling]


sitter i uppehåll nu. tesa är i cafe. frida är inte här. jag väntar på tights.

nice day?

[You can do ANYTHING if you fight]


jag.klarade.det. så sjukt otroligt underbaaart!!!!

[ny design]

plockade ihop en ny design lite snabbt eftersom att den andra blev konstig.. heh :) vad tycker ni då? jag blev redigt nöjd med headern:)

kram.

[I'm strugglin']




hahaha. fy fän, sista bilden är hemsk och jag skrattar åt den frtf :> varning på mitt krulliga hår och feta ben...
fina vänner på bilderna<3

[it's so cold without you]



bilder ifrån igår:)

sitter här och snorar, har blivit så himla förkyld. dagen har la varit bra, håla på matten -sköönt! men inte alls bra, måste öva inför nationella på fredag... fick inte så mycket gjort på fysiken dock och på musiken skulle vi spela in en och en till vår låt, fyy så hemskt det lät!..
åkte hem med mamma när vi slutade tidigt så är redan hemma:) idag BESTÄMDE jag mig (på riktigt dåra) att inte äta något godis och onyttigt och inte massa "småmål" fram tills första maj. hoppas att jag klarar det :>>

lägger upp lite bilder ifrån idag strax :)

[inte ett ord]

har fysik nu. håller på och skriver om tjernobyl, eller ok, idag har jag inte skrivit något ännu he he :s efter detta har vi musik sen slutar vi :>>

baje

[(n)]

två saker jag tycker:

*att om man inte gillar en person så ska man inte smöra för den, inte skriva <3 och hålla på sådär. det är så sjukt irriterande, mycket bättre att vara ärlig :)


*att folk säger "man lever bara en gång" och sen gör något helt galet, JA man lever bara en gång (eller det vet ju inte vi) och DÄRFÖR ska man ta vara på sigsjälv så man lever hela livet.


[balder bff's!]


hahahahhaha ;) kolla vad becka har gjort.
detta var på konfalägret<3 förra året, jag och becka sov i våningssäng och jag sov överst. det var som en springa emellan väggen och sängen (svårt att förklara) så när jag precis vaknat så drog becka i mitt täcke genom den springan och jag blev inteee glad :o ahahha (a) och det är de becka och jag målade på listen där;) vi skrev även våra nr haha. minnen:)

[tiden läker defenitivt inga sår]

"sia, va fan hände ?:O du va liksom snyggingarnas snygging , liksom fjortisarnas fjortis. en jävligt SNYGG fjortis!!! inte fel-foundation-nyans / brun-utan-sol fjortis, utan snyyyyyyyyyyyyyyyyygg fjortis !

va fan hände ?!:(:(:(:("
hahah! detta skrev becka nyss, hade lust att börja tjuta först, JA jag saknar mitt utseende liiite

nyss satt vi och grät. haha, vi snackar gamla minnen och hur det var för snart ett år sedan.. nej tiden läker inga sår eller vad säger du vännen? becka gullis.<3


youcanrunbutyoucanthide.blogg.se

har suttit här sedan klockan 7 och läst denna bloggen jag skrev lite om i förra inlägget. får inte fram några ord, det är som en hemsk film och jag önskar att det vore påhittat. kan man som förälder verkligen behandla sitt barn så som hon blivit behandlad? isch! iallafall, läs hennes blogg :)
länk

[I'm gonna be somebody]

hej:) sorry att jag inte har skrivit något idag, men har varit hos anna och där är datorn upptagen så gott som hela tiden;) men satt iallafall en liten stund på morgonen och läste en blogg om en tjej/kvinna som skriver om sin tuffa barndom, anna var uppe till 5 inatt och läste den haha :O
igår tittade vi förbi på nån hemmafest (rätt sunkig heh), snackade lite med roligt folk, sen mötte vi kasper victor och johnny och gick till victor för att käka och snacka med Piaa ha-ha :D. sen drog vi ut och skulle möta några(?) eller mja victor skulle göra det men det blev inte så hehe, vi gick runt lite och snackade och skrattade :d om jag ska vara ärlig så är jag hellre med några kompisar och har kul än å åka på fest i vena där dem flesta va igår:O hihi.

jaja, har inget mer kul att skriva :) blev medlem på det där bloggtrafik.nu där man kan "tjäna" läsare. tyckte det lät lite "tattigt" haha xd först, men ni som vill ha fler läsare, bli medlem! och som sponsor skriver ni i min blogg :>

pösshay!

[hayhay]

är hos anna nu. ska ut snart tror jag, fårse om det händer nåt kul :> remy är kung (a) /remy
lol xd
bye :>

[fizzel for tha snizzel]


nu drrrrar jag!

måste bara säga att jag saknar världens bästa tyskar massor :< jag har alltid haft något emot tyskar he he, men dessa filurer kan man inte låta bli att tycka om :)

schven und pattrick!<3

[hey you fool]

om man skulle bli ihop med alla man pussats med på fest så skulle man ju ha många pojkvänner. endel är ju vrickade i bollen och tror att det funkar så. ;)

[fkn awsome]


båda grejorna ifrån gina

[come come baby, come be my toyfriend]

(skrev detta inlägg vid 15.00 men glömde publicera...)
god morn'! fan vad klockan är mycket :o åt nyss farmors pannbiff, muuums! innan dosade jag med bebban, hon spydde på mig, sen somnade hon i min famn (y) but what's the fuss about it?;) fixade lite på mitt rum, möblerade om för 123456 gången, bytte sänggrejer, gardiner, krukor, lampor och sånt där ointressant. om tre-fyra timmar ska jag till anöö!

webcamen is bacccccck!!


[hey, slow it down!]

detta inlägget planerade jag för tre timmar sen, alltså att jag skulle skriva det då. fanfanfan, klockan är över 1!! jag har luggit och läst bloggar i tre timmar :S har inte ens varit inne på msn/facebook/bilddagboken. vad är detta? måste sova nu. hur ska jag orka städa imorgon? ska iallafall till anna på kvällen så det håller mig vid liv..

[and I wont forget the way you loved me]


[when I get older, I'm gonn' be stronger]

hey. var ju i vetlanda idag, skulle ha varit med marcus efter och grillat med några och kollat när några band spelade, men hade ingen skjuts hem och det var lite oplanerat..-.- blev iallafall att åka alla kidsen utom bebban dit med pappa, trodde nästan inte att han skulle klara åka med alla eftersom det är mammas grej;) hoho. men det gick fint, donken först och jag fick pommes fast jag inte beställde(?) hopp, tackar och bockar mc donken för deras fin fiina ordning!
sen till kontorsspecial för att kolla datorn/laddare, laddaren dampade ju IGEN fast den va 3 månader gammal, och eftersom att jag försökte laga den lite själv så förstörde jag laddaren liite till så det gick inte på garantin(a) men har nån ny flashig laddare med massa olika adapters och som lyser rött?? fast den funkar inte riktigt som jag vill-.- jaja, sen gick ewe och jag lite på stan.. var och är ju helt pank men pappa pröjsade lite så det blev en scarf och ett linne (imma show it later).
sen åkte alla till skobutiken, alla skulle ha skor utom jag fast jag hittade ett par, göö fina. dem ska jag ha nästa gång vi åker dit(a)

sen åkte vi hem. skulle åka till ida och fixa mitt hår lajte, men sen frågade anna om jag ville ha vattentävling med henne och einar och javisst ville jag de(:D) men vi ska vårstäda imorgon så fick inte sova borta :< men åker till anna imorgon iallefall. einar kanske vill fixa mitt hår? eller ska jag låta att va.. hum.

långt inlägg det blev men hoppas ni har haft en bra dag : >


[my baby baby balla balla]

såg ni på talang? hoppas ni inte missade snubben som gjorde en "cover" på denna låten..

hahaha. yeah he did cover the good part of it;)

[värt att veta]


det uppskattas till tusen att jag har en bra vän som anna. fan vill inte börja gymnasiet och flytta och inte kunna träffa anna så ofta. men hon kommer alltid vara speciell, speciellast tillochmed. fään vad vi är grymma
<3

[me duele tante]

http://siaforthewinffs.blogg.se/2010/february/attonde-februari-tvatusentio.html#comment.. fasen vad tiden går snabbt


[ambitions are already starting to fade]


tofflorna<3 dem har jag cyklat med, gått till konsum /kiosken med. spelat fotboll med och ah, tofflorna <3 sia

frääsig uteplats eller vad?!

anna och nicke ute

trött och osminkad, lölöö

lite piggare härva ;> hade ätit blå klubba med så var blå i hela munnen, haha

einar och jag.


med äppelna (stavning?) i munnarna. haha, såg ut som att anna hade gjort läppförstoring sen

david och jag i soffan när vi kollade film.
två nätter hos anna sitter inte fel nopedope. vill åka dit imorgon igen fast anna kanske inte vill sova brevid mig igen höhö;) eller joråå det måste hon :d. skulle åkt till västervik imorgon med hela familjen med bebban men nu har tilda öroninflamation igen så jag pappa och typ ewe? lovisa? ska till vetlanda och laga min datooor<3, köpa skor, kolla skogsmaskin-.- och äta ostkaka hohoo.

tjohoo!

[G-force & Naked mile]

igår blev det en chill kväl. löste korsord med david (haha), anna och jag prövade att sitta med ett äppel i munnen så länge man kunde, okey jag gav upp och började om typ var tionde minut men anna hade ett äppel i munnen i 45 min. alltså inte hela i munnen men hon bet på sidan, som en gris med äppel i munnen nivet? hahah ;D. sen gick anna och la sig och jag kollade på film med david coffe nicklas nicke och rory. fast typ alla gick och kom men, fän där glömde jag nåt på ica haha :o. kollade två filmer sen käkade jag, satt vid dator och gick o la mig vid 3. när jag kom in i annas rum var det ISKALLT, yttedörren i annas rum va öppen hela natten, så jag sov med kläderna på höhö, lika bra de. ne men nu blev detta inlägg onödigt långt. bjuder kanske på bilder senare, annars kan ni ju kolla annas blogg för mer kul. hiho

puss!

[I need someone who need someone]

framtiden är det bästa vi har
men ändå saknar man
och sakna är den värsta tortyren

[outsidaaah]

ser ni min sko?:Dkolla vad långt hår jag har :Dhaha vi försökte ta kort samtidigt som vi gungade i hammocken :phahah annas min!! :)bästa vän.
höhö. ulrika slängde ut alla ur huset så nu sitter vi här :O haah SKOJA. men vi sitter ute och chillar, eller ah nu spelar anna nicke och alexandra fotboll och jag lyssnar på musik :> vi försökte ta massa cambilder men det var så konstig kontrast så bara mitt hår syntes HA HA xd men sen fixade det sig iallefall :D.

[50 cent som fän]

hoho. är hos anna nu. vi har tagit ut utemöbler och lurat nicke hahaha.. vid 5 ska vi hämta ett paket sen åker vi till mig, fest hos "dullas" tror jag. nicebajs haha :D

vindögd?:o

älskar annas kofta :D har alltid den när jag är här typ :s

[fina fisken, coola koalan & grova gorillan]

ha ha åt rubriken

kvällen blir antingen super(y) eller (n), det återstår att se.. åker till målilla och lämnar väska hos anna sen buss till hultsfred med einar och isabell där anna är + fäzt! hem i kväll/natt nångång och imorgon kanske jag tar bussen till maja ifrån målilla..

nää nu måste jag gå å kissa :O tjohejs

[']


tänker du någonsin på mig så som jag tänker på dig?

jag undrar om du grät den där speciella dagen då jag drunknade i tårar?

stannade du upp och tänkte på mig när du hörde vår låt spelas på radion?

har du gått från person till person men alltid kommit till baka till mig, oss?

har du luggit vaken i rummet brevid och tänkt på mig?

har du sniffat på dina lakan med hopp om att min doft skulle finnas kvar?

har du tänkt på mig då du varit nära nån annan?

[I'm like a bird, I wanna fly away]


[you're wasting your love]

vaknade tidigt idag, drömde nån obehaglig dröm :s
har spelat både fiol och gitarr och sjungt litegranna, druckit varm oboy med grädde två hela gånger och sjungt till "tjena tjena årets solbränna", jag gillar låten hö hö :D näe ska nog spela lite elgitarr nu.. värst vad musikalisk jag var idag då.

[snor av rebeckakjell.blogg.se]

Lovar du att vara ärlig?  japp

Du heter:  Sofia

Smeknamn:  Sia
Låt just nu:
stereo love

Beroende av:
nu står det helt still i mitt huvud :o
Vem behöver du mest just nu?
en bra vän, typ marcus :)

Vad får du oftast komplimanger för? typ, mina ögon
Hur imponerar man på dig? genom att vara gullig och känslig när det är lämpligt och tuff ibland, hö hö
Brukar du skratta för dig själv? det händer faktiskt
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
"aha, men vi får fixa de nån helg ist:)"

Vart bor du?
Ramsebo!
Trivs du där?
jorå

Äger du några Converse?
japp:)

Sprit, cider, vin eller öl? cider men lite variation behövs
Brukar du bli för full? Nej

Vad har du för mobiloperatör?
 Teliaa
Har du haft sex idag? neppnepp
Nästa mål i ditt liv: typ att bli social igen hehee
Hur svarar du i mobilen? ”Hallååå?"
Vem ringde du senast?  Anna

Antal timmar sömn inatt? lite mer än 10 
Sov du ensam? japp. fy fan vad illa :<

Tycker du om din pappa?
japp
Brukar du komma i tid? ja
När mår du bra? när jag vet att jag inte är ensam
När blev du fotad senast? i lördags 


Är du smart?
 om jag är!
Är du aktiv i skolan?  det är jag faktiskt
Vad saknar du? att somna brevid någon man är kär i
Hade du en bra kväll igår? nepp
Favoritdryck på morgonen? möjlk eller vatten
När brukar du gå och lägga dig? när det är skola, 10-11
Är du blyg? beror på med vilka jag är

Sysslar du med någon idrott? lite fotboll hehe
Vill du hellre ha mail än brev? mail, för jag lyckas aldrig posta brev tillbaka :<
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? japp det gör jag faktiskt.
Hur mkt behövs det för att du ska bli full? eh.. för mycket. ha ha
Vad är det mest pinsama/sjuka du har gjort på fyllan? eh

Är du nöjd med ditt liv? ja i stort sätt. men inte just nu :o
Är du bortskämd?
 alldeles lagom 
Vad gör du imorgon? det vet jag inte ännu
 
Bästa känslan? att vara kär. helt klart. inte sådär småkär/gilla någon, utan när man är störtkär i någon och man vill alltid vara med den personen.
Värsta känslan?  mja det är väll motsatsen till bästa känslan- att bli lämnad.

[namnlös och cool]

ofta klockan är 17:42?! shet. idag har jag bara lagat mat och städat min garderob från grunden :O det var lite jobbigt jao men vi ska tydligen slänga halva huset på soptippen på lördag så måste städa igenom hela rummet, jobbigt..!
jaja, ska sluta klaga nu ;D kanske hittar på nåt ikväll får väll höra om bror vill vara shaffis (y)

[black N white]


om man skulle ta tummen ur röven och börja bry sig lite om sitt utseende?

[tre bilder]


tre bilder ifrån igår hos mormor:) skulle gärna vilja se bilderna ifrån lisas och niclas kameror. ha ha

[första april]

är det inte idag neppnepp.
gulliga vi är :D

Tesa var påskakärring
¨
sånahär delade hon ut haha

Frida snyggade sig

aaaw. nyvakna å sådär, osminkat å sådär

hmm..

daniel gillade mina brillor ha ha.

lite bilder ifrån i torsdags:) oj vad snabbt tiden har gått.. ville åka till maja ikväll, men icke de, får väll bli på tisdag. klockan är inte ens tolv och jag är skit trött.. det börjar ju bli vår/sommar nu och jag är fortfarande ovanligt lat, jag som hela tiden har skyllt på att det är vinter :p men satt och kollade på saker ifrån sommaren och nu längtar jag redigt mycket. denna sommaren ska jag ut och göra mycket, känns som jag missade hela förra sommaren eftersom jag i stort sätt bara var hos otto. fast var ju på liseberg två gånger :D den 9 juni åker alla niorna dit, längtar.<3

[brunstig+apor]


marcus är brunstig nu för han väntar på linnea, och när jag har studentlägenhet i vetlanda kan vi leka varje dag och klä ut oss till apor och hoppa i sängen:) för jag kommer ju alltid älska marcus, tihihi.<3

haha, marcus är störd och han brukar alltid lyckas smitta av sig på mig.. borde göra "veckans hunk" med honom men dessvärre är han ju inte singel.. :p

[spotify & hm]

den här spotifylistan e (y)

har suttit och plockat ihop lite skit från h&m som ska skickas efter ikväll :>

pjuxen är ifrån barnavdelningen, men dem är ju häftiga :D o så ett par billz med

[glömde nåt vid ica]

hehe, rubriken! :D
oj, nu kom jag på att vi ska va hos farmor om en timme :O så måste gå å fixa mig nu :)

har bestämt mig för att ta mopedkort nu med, höhö- ska ha en liten vespa å glida runt på (a)

[gammal text :>]

Hon släppte den nästan helt upprökta ciggen på marken, och tårarna bara kom, hon stirrade tomt på den, där låg den på marken och glödde,
flickan stod sådär och glodde och snyftade i några sekunder, sedan trampade hon på den, tog det halvfulla ciggpaketet och slängde iväg på gatan.
Hon tog flera bestämda steg framåt, framåt på den vägen som hon visste att du fanns på. sprang flickan skulle hon förmodligen hitta dig,
sprang flickan och inte hittade dig skulle hon vara utlåst, ensam tidigt på morgonen i en okänd stad. Hon gick motvilligt tillbaka till huset,
fast hon satt sig mitt på gatan, hon satt där med inga tankar alls i hela huvudet. Hon hörde något, eller någon, prassla tvärs över gatan,
hon lyfte blixtsnabbt blicken och hoppades att det var du, hon ville skrika ditt namn, men flickan fick inte fram några ord,
samma sak när hon såg dig sitta där på marken, svart under ögonen av mascara och darrande armar och ben, då fick hon inte fram några ord,
hon vågade sig inte ens fram till dig, för hon visste att hon inte klarade att se dig i tårar, som hon redan gjort så många gånger förr, det tog kål på henne.

Efter ett bra tag ute på gatan gick hon osäkert in i huset, det var något som var fel, det hade hon kännt hela tiden.
Men flickan kännde att hon hade svikit dig när hon satte sigsjälv i trygghet genom att gå in igen,
för sålänge du inte var i trygghet så skulle hon inte heller vara det, hennes trygghet var din.
Den kanske inte var speciellt stor i alla lägen, men hon gjorde vad hon kunde.

Ensam bland okända vänner satt hon där och stirrade in i väggen, bara några timmar tidigare hade huset varit fullt av liv,
av skratt och glädjerop, av tonåringar som glömt sina rädslor för en stund, som blundat bort det onda och istället försökt minnas det goda.
Så varför hon inte gick direkt in och sov bort smärtan?
Varför?
Varför var hon mer rädd om en människa än andra, varför hon, utan att hon själv märkte det, la ofattbart mycket energi på en människa.
Hon kunde inget bra svar ge på det, hon frågade istället,
hur hon hade kunnat haft sådan tur att ha lyckats följa denna person genom så lång tuff tid, hur hon hade avskytt henne i vissa lägen,
och skrattat med henne i vissa lägen, hon frågade sig, var turen en slump, att denna person hade ändrat hennes liv,
deras vänskap, till något så bra. Hon frågade sigsjälv, vad gjorde att hon kände så otroligt mycket att hon inte kunde, eller ville,
lämna denna personen, denna vänskap, som var starkare än någonsin förr.

Hon tillhör henne, i evighet


[if u don't love me, at least pretend for a few more hours]

tog bort det där arga inlägget he he :d nyss hemkommen. känns som om det vore mitt i natten för jag är aptrött :O

gammal bild :)

[två bilder]


ha haa. två bilder ifrån i torsdags när jag och anna kollade in på förfesten i gula huset. första bilden är lite rolig för alla e festklädde och as pepp och så sitter jag där och bara chillar. heheh :d

snart ska vi till släkten i oskarshamn och äta påskmat, imorgon ska vi äta hos farmor, mmums!

i veckan ska jag och maja ut på äventyr, hoho ;)
tjo!

[00:43]

kom hem nyss ifrån målilla IGEN :o efter en kväll i gula huset. skulle va fest och mja det var endel folk men ingen fart, men lite snack i soffan med hultsfred målilla och mörlunda bor gjorde kvällen :D och bra som man har det var min bror schaufför så jag slapp sova i målilla :d åker hellre hem till min egna säng ;>

pöss!

[15:15]

gick mot einar vid 12 för vi skulle ut och gå. vi gick 4-5 km (y) sen skulle hon fixa sig och ta sällskap ner till anna igen. men när jag kom hit så hade hon åkt iväg :p så nu ska jag med snart hem. kanske tillbaka till målilla ikväll(?) eller kolla film med några :>

[chokladpudding in the morning]

sitter och camar med alexandra, annas typ kusin haha :> har gjort chokladpudding me och nu vispar vi grädde :d nicenice.


hahaha -anna fattar ;>

[snögg]


haha snögga bilder jappjapp. har löst korsord och skit med david till nu. klockan är kvart i åtta :O måste fixa oss och dra utututut :D hoppas de händer nåt kul iallafall.
hejs :>

[still in tha datasal]

DAGENS VILL HA: helg!
DAGENS KLÄDSEL: tights och stor vit tröja, skön som faen :d
DAGENS FRISYR: typ slarvig tofs och ful fläta
DAGENS LÅT: "I am what I am and I'm a huligan man"
DAGENS PLANER: festish med anå och träffa marcus vännen :)
DAGENS DUMMASTE: att på sexualkunskapen kollade vi på en film om hur jorden skapades och skit.. (?)
DAGENS MISSLYCKANDE: mitt ägg maybe?
DAGENS DROG: hmm
DAGENS KÖP: snart godis :D
DAGENS GODIS: mmm...marabou <3
DAGENS HUMÖR: hungrig, seg och pepp :d
DAGENS CITAT: "APRIL APRIL"
DAGENS ROLIGASTE: vet inte riktigt :o
DAGENS ÄLSKADE: anå. tesa. frida

[nu ska jag skryta lite]

sitter i datasalen nu och håller på med författarprojekt. men sen är det så att jag har läst 4 och en halv bok och skrivit 9 sidor av projektet. är jag duktig elleeer?:D och vi har fram till maj på oss. fast sen ska vi ju ha muntlig redovisning av författaren med,
 
coool bild ju, ifrån media grejsimojs :d

[påsk party]

sitter hos tesa nu, o vi har påsk party :D wuiihuuu,
idag ska jag lura folk höhö :D

ha en bra helg,<3

RSS 2.0